Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Διακήρυξη έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Π.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ ΕΩΣ ΠΛΑΤΑΝΙ »
«Φρένο» σε σημαντικά έργα του Δήμου Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Διακήρυξη έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Π.Ε.Ο ΠΑΤΡΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ ΕΩΣ ΠΛΑΤΑΝΙ »

Το έργο θα εκτελεστεί στο τμήμα της Επαρχιακής οδού από την διασταύρωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών προς Πλατάνι και σε μήκος δυο χιλιομέτρων έως τα σχολεία του Αρσακείου.

Σκοπός του έργου είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, η αναβάθμιση της εικόνας του δημόσιου χώρου η ασφαλής διέλευση και η βελτίωση του δικτύου κίνησης πεζών και οχημάτων αίροντας την επικινδυνότητα της μεταφοράς ιδιαίτερα των μαθητών των σχολείων της περιοχής.

Η παρέμβαση στοχεύει στην βελτίωση τόσο χρηστικά όσο και αισθητικά της περιοχής παρέμβασης εκτός των υπόλοιπων εργασιών και με την ανακατασκευή πεζοδρομίων. Ενδεικτικά θα ανακατασκευαστεί πεζοδρόμιο στα όρια των υπαρχόντων ιδιοκτησιών μεταβλητού πλάτους έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιείται ελεύθερα η κίνηση των πολιτών και στο οποίο θα περιλαμβάνονται πινακίδες σήμανσης, ο αστικός εξοπλισμός (καλαθάκια, κ.λπ.). Επίσης θα τοποθετηθεί οδηγός όδευσης τυφλών που αποβλέπει στην καθοδήγηση και ασφαλή διακίνηση των ατόμων με προβλήματα στην όραση

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: