Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία για το ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ

Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία για το ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ

Ορμώμενος εξ Αθηνών ο ένθερμος συμπατριώτης κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος μιλώντας μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, δίπλα στο πανό που είχε αναρτήσει, κάλεσε τους πολίτες να μεταβούν προ του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, για να τελεστεί τρισάγιο για τα πολλά θύματα του δρόμου καρμανιόλα Πύργου – Πατρών…
ΟΧΙ άλλους θανάτους ΟΧΙ άλλα θύματα ΟΧΙ άλλο αίμα βροντοφώναξε ο κ. Αχιλλεόπουλος, ο οποίος ήρθε στον Πύργο ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα, στην οποία μετέχουν, όπως μας είπε, 14 Σύλλογοι της Αθήνας!!
Ο κ. Αχιλλεόπουλος ζήτησε εκ μέρους της εν λόγω Επιτροπής τη συνέχιση του έργου του Αυτοκινητόδρομου “Πάτρα – Πύργος” και τόνισε, να βρει η Πολιτεία τη φόρμουλα, για την αναπλήρωση των δύο εργολαβιών, λόγω της έκπτωσης από την διαδικασία του γνωστού εργολάβου… Επίσης κάλεσε τους πολίτες του Πύργου, να παραστούν σήμερα Δευτέρα στις 7 το απόψε στο Πάρκο Ξυστρή, στη μεγάλη κινητοποίηση που έχει δρομολογήσει ο Δήμαρχος του Πύργου!!
Στη συγκέντρωση αυτή, εκτός από το “Πάτρα – Πύργος”, θα τεθούν επίσης επί τάπητος και άλλα κορυφαία ζητήματα, όπως για το ΤΕΦΑΑ Πύργου, τα κόκκινα πυρόπληκτα δάνεια για τους Ηλείους επαγγελματίες και για το Ταμείο Μολυβιάτη!!

(Ρεπορτάζ του ΑΝΚ)

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: