Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Διανομή τροφίμων σε 13.000 ωφελούμενους
Διανομή τροφίμων σε 13.000 ωφελούμενους

Διανομή τροφίμων σε 13.000 ωφελούμενους

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη διανομή ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τους ωφελούμενος της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Διοικητήριο του Πύργου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των επτά δήμων της Ηλείας (αιρετοί και υπάλληλοι) με τη συνεργασία των οποίων πραγματοποιείται η διανομή στους δικαιούχους, καθώς και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα και να διευθετηθούν διαδικαστικά ζητήματα που θα διευκολύνουν την διαδικασία διανομής.

«Μετά από μια πολύμηνη δικαστική εμπλοκή, που αφορούσε στην υλοποίηση της “Πράξης 2018-2019” είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη διαδικασία παράδοσης των προβλεπομένων ποσοτήτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους 12.860 ωφελούμενους του προγράμματος (7.029 αιτήσεις) της Π.Ε. Ηλείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 4 φάσεις/διανομές, μέχρι και τον Ιούνιο», σημείωσε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ευχαριστώντας τα στελέχη της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Ηλείας για την προεργασία που έκαναν προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διανομή στην Π.Ε Ηλείας.

Επιπρόσθετα, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των δήμων για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, καλώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: