Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δίκη Αχαΐκής: 55 δικηγόροι αρνήθηκαν, και άλλοι 9 δέχθηκαν!
Δίκη Αχαΐκής: 55 δικηγόροι αρνήθηκαν, και άλλοι 9 δέχθηκαν! | Ειδήσεις

Δίκη Αχαΐκής: 55 δικηγόροι αρνήθηκαν, και άλλοι 9 δέχθηκαν!


Την Τετάρτη 19/10/2022 επαναλαμβάνεται η ακροαματική διαδικασία στην υπόθεση της πρώην «Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας», η οποία είχε ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο διεκόπη προκειμένου να διοριστούν εννέα δικηγόροι σε ισάριθμους κατηγορούμενους, καθότι αυτοί δήλωσαν οικονομική αδυναμία να πληρώσουν συνήγορο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 55 δικηγόροι που ήταν στην αλφαβητική λίστα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών αρνήθηκαν, για διάφορους λόγους, ν’ αναλάβουν την υπόθεση, όμως τελικά βρέθηκαν 9 άλλοι. Αυτοί είναι: Τάσος Κοιτίδης, Νικόλαος Κολοκούτσας, Δήμητρα Κουνινιώτη, Χριστίνα Λαμπροπούλου, Αρχοντούλα Λοτσάρη, Φώτης Λουρίδας, Ασημίνα Μπάρζου, Νίκος Μπαράκος, Ασημίνα Μπαλή.

Δεν αποκλείεται πάντως η δίκη και πάλι να αναβληθεί, αφού με 87 κατηγορούμενους, δεκάδες μάρτυρες και άλλους παράγοντες, είναι απίθανο να μην ζητηθεί αναβολή. Ως πιθανότερο σενάριο αναβολής αυτή να την αιτηθούν οι παραπάνω 9 – πρόσφατα – διορισμένοι δικηγόροι, για να έχουν χρόνο να μελετήσουν την δικογραφία.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: