Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήλωση Μάκη Μπαλαούρα για τις δηλώσεις του Ν. Σάκκου της Folli Follie

Δήλωση Μάκη Μπαλαούρα για τις δηλώσεις του Ν. Σάκκου της Folli Follie

Αθήνα 11 Ιανουαρίου 2021

  Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικο φύλλο, ο Διευθυντής Ασφαλείας της Folli Follie Νίκος Σάκκος, ομολογεί ότι τα όσα αναφέρει στα επίμαχα email προς τους τότε διευθύντοντες την εταιρείας περί της δήθεν συνδρομής υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο της εταιρείας, αποτελούν δικές του εκτιμήσεις και επινοήσεις. Η φράση – ομολογία του “έβαλα και κάτι δικά μου” είναι απολύτως χαρακτηριστική για τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος επινόησε τα όσα τότε έγραψε και έχουν γίνει αντικείμενο απαράδεκτης πολιτικής εκμετάλλευσης.

Επί πλέον, ο Νίκος Σάκκος ομολογεί ότι ουδέποτε συνάντησε κάποιον σύμβουλό μου, ο οποίος δήθεν του ζήτησε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για το σκοπό αυτό και ότι ουδέποτε δόθηκε κάποιο χρηματικό ποσό σε εμένα ή σε συνδεόμενο με εμένα πρόσωπο και επομένως και αυτές οι αναφορές του στα επίμαχα email είναι εντελώς ψευδείς. Τέλος, ομολογεί ότι η γνωριμία μας έγινε σε ανύποπτο χρόνο, πριν ξεκινήσει η έρευνα για την Folli Follie, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας στην οποία ακόμα και σήμερα εργάζεται και της χορηγίας της για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για νοσοκομεία της Ηλείας

Πλήρης επιβεβαίωση όσων υποστηρίζω από την πρώτη στιγμή σε πείσμα των νέων συκοφαντικών σε βάρος μου δημοσιευμάτων.

Και πλήρης διάψευση όσων λέχθηκαν και γράφηκαν – δυστυχώς και από πολιτικά πρόσωπα – περί δήθεν ομολογίας δωροληψίας εκ μέρους μας. Όσοι έσπευσαν να κάνουν αυτές τις ανακριβείς και απρόσεκτες δηλώσεις, οφείλουν για λόγους στοιχειώδους προσωπικής και πολιτικής εντιμότητας, να ανακαλέσουν άμεσα.

Συνεχίζει βεβαίως ο κ.Σάκκος να ισχυρίζεται ψευδώς ότι δήθεν του υποσχέθηκα ότι θα μεταφέρω τις απόψεις της εταιρίας στα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης και ότι δήθεν του ανέφερα συγκεκριμένα ονόματα υπουργών. Τίποτα τέτοιο φυσικά δεν έγινε και ούτε θα μπορούσε να γίνει. Η αυτοδιάψευσή του σε σχέση με την δήθεν δωροληψία μου και την δήθεν συνδρομή άλλων πολιτικών προσώπων, δίνει το μέτρο της αναξιοπιστίας του σε σχέση και με αυτόν τον ισχυρισμό του. Επ’ αυτών βέβαια και επί του συνόλου των ισχυρισμών του Ν. Σάκκου, το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη, στην οποία έχω ήδη προσφύγει. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες μου θα αναγκαστούν να ανακαλέσουν και αυτή την φορά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: