Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δημ. Νικολακόπουλος:«Είμαστε ικανοποιημένοι για Κλειστό Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο Πύργου»

Δημ. Νικολακόπουλος:«Είμαστε ικανοποιημένοι για Κλειστό Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο Πύργου»

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας, Δημ. Νικολακόπουλος:

«Είμαστε ικανοποιημένοι για Κλειστό

Γυμναστήριο και Κολυμβητήριο Πύργου»

Η έγκριση της χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο έγινε από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, με προϋπ. 785.000 ευρώ.

Την ικανοποίησή του για τις σημαντικές εξελίξεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα  γύρω από το κλειστό  γυμναστήριο καθώς και το κολυμβητήριο Πύργου, εξέφρασε  ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας  κ. Δημ. Νικολακόπουλος.

Αρχικά όσον αφορά  το κλειστό γυμναστήριο Πύργου, για το οποίο όπως είναι γνωστό πρόσφατα εγκρίθηκε χρηματοδότηση της επισκευής του συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, ο κ. Νικολακόπουλος  τόνισε πως «χαιρόμαστε  πολύ για αυτή  την εξέλιξη, που  θα σημάνει την αναβάθμιση του πολύ σημαντικού για την περιοχή αθλητικού έργου, το οποίο για αρκετό διάστημα παρέμενε ανενεργό, αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τους πολιτες και τη νέα γενιά ».

Συγχρόνως  έκανε ιδιαίτερη μνεία  στη συμβολή του βουλευτή Ηλείας  κ. Κώστα Τζαβάρα, για την  υπογραφή  της  απόφασης χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών,  προκειμένου  να μπορέσει να προχωρήσει το  έργο της αποκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εξέφρασε εξάλλου ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και για  την έγκριση της χρηματοδότησης για το κολυμβητήριο Πύργου, μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με προϋπολογισμό 785.000 ευρώ .

«Η Περιφέρεια εξαρχής είναι  αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια όλων των δήμων,  για να αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών  και πιο συγκεκριμένα του Δήμου Πύργου για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου, στις οποίες αναφερόμαστε. Τα χρήματα αυτά  για το έργο εγκρίθηκαν από πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Επίσης αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έχουν κάνει οι τεχνικές υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου, για να ενταχτεί το έργο και δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ παρών σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποσκοπεί  στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών και όχι μόνο,  του  Νομού Ηλείας. Θα είμαστε δίπλα στις δημοτικές αρχές ώστε να μπορέσουμε ν αφήσουμε το αποτύπωμά μας στις αθλητικές υποδομές της Ηλείας, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους πολίτες του Νομού να έχουν καλύτερη ποιότητα στις συνθήκες άθλησης. Περιμένουμε με ανυπομονησία  την εξέλιξη του έργου του κολυμβητηρίου στον Πύργο, προκειμένου  να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους δημότες και κυρίως τη νεολαία της περιοχής και δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα  στη Δ.Α. την οποία θα βοηθήσουμε όπου και όπως μας ζητηθεί» ανέφερε ο κ. Δ. Νικολακόπουλος.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: