Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δημ. Βάλαρης: «Η νέα γενιά καλείται να πιάσει το νήμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου!»
Δημ. Βάλαρης: «Η νέα γενιά καλείται να πιάσει το νήμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου!» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Δημ. Βάλαρης: «Η νέα γενιά καλείται να πιάσει το νήμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου!»Την περασμένη Κυριακή, 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ηλείας στον Πύργο, η πρώτη συνεδρίαση της νέας Ν.Ε., όπου συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίστηκαν οι υπεύθυνοι τομέων της.

Ως γνωστόν, νέος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχθηκε ο Δημήτρης Βάλαρης ο οποίος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ και την Πέλυ Μπεβούδα.

Όσον αφορά τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και τα επόμενα βήματα τόσο του κόμματος όσο και της ΝΕ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηλείας ο κ. Βάλαρης τόνισε:

«Ήταν μια διαδικασία που κινήθηκε σε ενωτικό κλίμα και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση της οργανωτικής μας διάταξης με την ανασυγκρότηση και των επτά τοπικών οργανώσεων του νομού μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η οργάνωση του κόμματος μας που ξεκίνησε με την εκλογή του νέου προέδρου και πλέον μπαίνουμε δυνατά σε προεκλογικό κλίμα. Αναμένουμε την ημέρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για τις εκλογές και το αμέσως προσεχές διάστημα θα ετοιμάσουμε και ένα πεδίο δράσεων για να μπορέσουμε να δώσουμε και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κοινωνία το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας για την διακυβέρνηση της χώρας».

«Δύναμη ευθύνης για την κοινωνία»

Σχετικά με την ανανέωση τόσο από πλευράς ηλικίας όσο και από πλευράς προσώπων αλλά και τον ρόλο των τοπικών οργανώσεων,  ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ηλείας δήλωσε:

«Από την εκλογή του νέου μας αρχηγού, του Νίκου Ανδρουλάκη μέχρι και τώρα, με την εκλογή των νομαρχιακών επιτροπών σε όλη την χώρα αλλά και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, τα όργανα ανανεώθηκαν ηλικιακά σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Μια νέα γενιά έχει μπει αυτή τη στιγμή μπροστά στο ΠΑΣΟΚ και με αφορμή την συμπλήρωση 26 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, η γενιά μας καλείται να πάρει το νήμα! Τα πέτρινα χρόνια πέρασαν, η κοινωνία έχει ανοίξει τα αυτιά της και κοιτά προς το ΠΑΣΟΚ περιμένοντας από εμάς μια δύναμη ευθύνης προκειμένου να δώσουμε μια ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση στην ελληνική κοινωνία απέναντι στον συντηρητισμό της Νέας Δημοκρατίας και την δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ».

«Έχουμε σοβαρή, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση»

Ο Δημήτρης Βάλαρης τέλος, σχολιάζοντας τα λάθη του παρελθόντος αλλά και το νέο ξεκίνημα που καλείται να κάνει η παράταξη, σημείωσε:

«Για όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό που εμείς ονομάζουμε νέο ξεκίνημα, η πόρτα είναι ανοιχτή. Η ιστορία θα κρίνει τους ανθρώπους  καλώς ή κακώς μας γύρισαν την πλάτη την προηγούμενη δεκαετία όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα νέο αφήγημα το οποίο βλέπουμε και στις δημοσκοπήσεις όπου το ΠΑΣΟΚ έχει διπλασιάσει τα ποσοστά του σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο αλλά το βλέπουμε και στην κοινωνία η οποία πλέον κάθεται και μας ακούει. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν μας ακούσει θα καταλάβει το πρόγραμμά μας διαπιστώνοντας ότι υπάρχει μια πρόταση, σοβαρή, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: