ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ»

Λίγη υπομονή ακόμα

με στάση ευθύνης και προσοχής

* ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΙ ΝΑ «ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ» ΤΗΝ

ΗΜΕΡΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

* Η δήλωση του

Αντιπεριφεριάρχη Αθλητισμού

Εθελοντισμού και Ολυμπισμού

με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση

του Περιφ. Συμβούλου

Περνάμε αναντίρρητα δύσκολες μέρες και η «μάχη» απέναντι στον αόρατο εχθρό γίνεται πολύ πιο έντονα και πιεστικά, αν και θα περιμέναμε τέτοια περίοδο η εικόνα να είναι καλύτερα για να μπορέσουμε να αισιοδοξούμε ότι πλησιάζουμε στην «ελευθερία» μας…

Όπως δείχνουν τα πράγματα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι κρίσιμο, γι’ αυτό και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε με την ανάλογη προσοχή και την απαραίτητη υπομονή να το ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και όσους φίλους και γνωστούς βρίσκονται στο περιβάλλον μας.

Τα παραπάνω τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού – Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος μετά από σχετική ερώτηση και με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως θέμα τον Covid-19.

Γνωρίζω -συμπλήρωσε μεταξύ άλλων – ότι είμαστε πλέον ως πολίτες κουρασμένοι από τις συνθήκες των απαγορευτικών μέτρων και απογοητευμένοι γιατί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραμένουμε ανενεργοί σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που μπορούμε και θα θέλαμε να κάνουμε. Πολιτιστικές Αθλητικές δράσεις, ολυμπιακά δρώμενα, εθελοντικές κινήσεις και πολλά ακόμη από εκεί που συντελούν την κοινωνία των δυναμικών συμπατριωτών μας, τίθενται σε αναμονή ως προς την εκδήλωσή τους σε… εποχή κανονικότητας.

Βέβαια όπως έχει αναφέρει και προσφάτως ο κ. Νικολακόπουλος, η Περιφέρεια και ο ίδιος προσωπικά αναπτύσσουν την ίδια περίοδο, τις εναλλακτικές, ψηφιοποιημένης μορφής πρωτοβουλίες, ενώ ο στόχος παραμένει αταλάντευτα στη στήριξη συλλόγων Αθλητισμού, Εθελοντισμού κ.λπ. για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες.

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, προσθέτει ακόμη ότι προέχει πάντα η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας με την τήρηση των μέτρων ατομικά και συλλογικά αλλά και την επιλογή του εμβολιασμού για να «οπλισθούμε» απέναντι στον ιό, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σημείωσε τέλος ότι έτσι θα βοηθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά, και τη λειτουργία των δομών υγείας, οι οποίες ειδικά στη Δυτική Ελλάδα πιέζονται ασφυκτικά. Με δεδομένα τα προβλήματα κυρίως από ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μας και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές Μονάδες είναι πάντα στην «πρώτη γραμμή» και καθημερινά προσπαθούν υπερβάλλοντα εαυτούς για να προσφέρουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες συνθήκες.

Τουλάχιστον γι’ αυτούς τους ανθρώπους αλλά και στη μνήμη θυμάτων του κορωνοϊού που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν σε τούτο τον άνισο αγώνα, οφείλουμε να τηρούμε στάση ευθύνης με λίγη ακόμα υπομονή…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: