Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας

Εκτενείς παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας εκτελούνται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Οι παρεμβάσεις έχουν ξεκινήσει ήδη στις Κοινότητες Κάστρου, Κυλλήνης, Νεοχωρίου και Κάτω Παναγιάς και συνεχίζονται.

«Στον Δήμο μας έχει ξεκινήσει ένα ακόμα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας. Με την ολοκλήρωση του, θα στηριχθεί η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή. Οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι καθώς και όσοι χρησιμοποιούν τους εν λόγω δρόμους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις εκμεταλλεύσεις τους πιο άνετα, πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα έργο που στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης», τονίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.

Αναλυτικότερα προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης των δρόμων πρόσβασης, με ανακατασκευή της υπόβασης και βάσης, ισοπέδωση και εξομάλυνση με δημιουργία κατάλληλων κλίσεων (στρώση θραυστούυλικού και ισοπέδωση), και τεχνική αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τάφρων με την αποκατάσταση της υδραυλικής διατομής τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν για την απορροή των όμβριων υδάτων και την αποτροπή του κινδύνου πλημμύρας, με χρήση κατάλληλων μηχανημάτων.

Τις εργασίες εποπτεύει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οδοποιίας Νίκος Σίνος σε άμεση συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: