Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προμήθεια και παράδοση απινιδωτών στις ποδοσφαιρικές ομάδες
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προμήθεια και παράδοση απινιδωτών στις ποδοσφαιρικές ομάδες - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προμήθεια και παράδοση απινιδωτών στις ποδοσφαιρικές ομάδες

Ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που προμηθεύτηκε και παρέδωσε στις ποδοσφαιρικές ομάδες του απινιδωτέςείναι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Με δεδομένη την ευαισθησία του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα για τον αθλητισμό και φυσικά στο ιατρικό λειτούργημα, και σε συνεργασία με τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργο Τσουραπά, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε άμεσα στην προμήθεια πέντε απινιδωτών οι οποίοι παραδόθηκαν στους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου.

Οι απινιδωτές, μετά το πέρας των αγώνων, θα διατίθενται στην εκάστοτε Τοπική Κοινότητα, στα αντίστοιχα κοινοτικά γραφεία.

Τους απινιδωτές παρέλαβαν:

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Κουρτεσίου Ειρήνη Κομπορόζου μαζί με εκπρόσωπο του ΑΠΟ Κουρτεσίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος μαζί με τον Γ.Γ. του ΜυρσιναϊκούΓιώργο Αγγελόπουλο, για την ομάδα του ΑΟ Κάστρου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κάστρου Σωτήρης Νικολουτσόπουλος, για την ομάδα της Μανολάδας ο Πρόεδρος της κοινότητας Τρύφων Πέρδικας, και τέλος για την ομάδα της Δόξας Ν. Μανολάδας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Μανολάδας και της ομάδας Ξενοφών Ανδρέου.

Όλοι οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των ομάδας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την πολύτιμη προσφορά του.

Γ. Λέντζας: «Να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή στα γήπεδα!»

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, αφού ευχαρίστησε τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιώργο Τσουραπά για την άψογη συνεργασία, τόνισε: «Σήμερα βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σαν Δήμος, προκειμένου να μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή στα γήπεδα! Είμαστε πάντα δίπλα σε όλα αθλητικά σωματεία, δίπλα στις ανάγκες τους. Ήταν υποχρέωση του Δήμου η προμήθεια των απινιδωτών. Μια αυτονόητη υποχρέωση, που ως ιατρός πρώτα από όλα και μετά ως Δήμαρχος, θεώρησα καθήκον μου να της φέρω εις πέρας».

Τέλος, να επισημανθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα απινιδωτές διατέθηκαν και στις ποδοσφαιρικές ομάδες ΠΑΟ Βάρδας, Ηλειακός Λεχαινών και Δάφνη Ανδραβίδας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: