Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων: Δημιουργία νέας Διαδικτυακής Πύλης

Δήμος Ανδρίτσαινας- Κρεστένων: Δημιουργία νέας Διαδικτυακής Πύλης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ».

Η Διαδικτυακή Πύλη κάθε οργανισμού αποτελεί σημαντικό – ίσως τον σημαντικότερο στην εποχή μας – τρόπο καθημερινής επικοινωνίας του με το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Η Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, που είναι σήμερα σε λειτουργία, δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια και δεν είναι δυνατόν να αναβαθμιστεί λόγω περιορισμών που επιβάλλει η παρωχημένη αρχιτεκτονική σχεδιασμού της.

Είναι ανάγκη λοιπόν η δημιουργία νέας Διαδικτυακής Πύλης να συνοδεύεται και από μία σειρά εφαρμογών οι οποίες θα ανεβάσουν το επίπεδο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες του καθώς και την εικόνα του.

Ο κύριος ρόλος της είναι η ενημέρωση και η πληροφόρηση του κάθε ενδιαφερόμενου για διάφορα θέματα που αφορούν το Δήμο όπως τουριστικά σημεία, ιστορικά στοιχεία, αξιοθέατα, υπηρεσίες, αποφάσεις των διοικητικών οργάνων, εκδηλώσεις, κοινωνικές παροχές κλπ, παράλληλα όμως θα εξυπηρετεί και τις καθημερινές ανάγκες του πολίτη με το  «Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων για χορήγηση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών σε Δημότες», που θα γίνεται μέσω Taxisnet στα πλαίσια της Διαλειτουργικότητας των Συστημάτων των Δημοσίων Υπηρεσιών με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.  Έτσι θα μπορούν οι δημότες και οι ετεροδημότες να αιτηθούν και να παραλάβουν Βεβαιώσεις και Πιστοποιητικά από το σπίτι τους χωρίς να χρειαστεί να έρθουν ποτέ στο Δημαρχείο ή το ΚΕΠ.

Η δημιουργία της νέας Διαδικτυακής Πύλης βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο επεξεργασίας της και πολύ σύντομα αυτή θα είναι στην διάθεση του Δημότη μας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: