Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Αρνητικά όλα τα στο Λάλα -Την Τετάρτη νέα τεστ στο Στρέφι

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Αρνητικά όλα τα στο Λάλα -Την Τετάρτη νέα τεστ στο Στρέφι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν rapidtests (drivethrough)μέσα από το αυτοκίνητοστοΛάλα, τηνΠέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, μια δράση που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρισκόταν από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. στον δρόμο έξω από τοπρώην Δημαρχείο Λάλα. Πραγματοποιήθηκαν 56 συνολικά τεστ, όλα αρνητικά. Προκειμένου η διαδικασία να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα, υπήρχε παρουσία της ΕΛΑΣ καθ’ όλη τη διάρκεια των ελέγχων. Την επίβλεψη και τον συντονισμό είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης,ενώ παραβρέθηκαν στη διαδικασία από το πρωί μέχρι τη λήξη της δράσηςκαι οιΑντιδήμαρχοι Δ.Ε. Φολόης, κ. Γιάννης Αλεξανδρόπουλοςκαι Κοινωνικής Προστασίας, κα Ρόη Αντωνοπούλου.

Όπως δήλωσε ο κ. Αρβανίτης, προσεχώς, το πρόγραμμα δωρεάν rapidtestμέσα από το αυτοκίνητο θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Συγκεκριμένα, η επόμενη δράση θα είναι στο Στρέφι(πλησίον MegaBazaar), την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. όπου μπορούν να υποβληθούν σε τεστ κάτοικοι από τις ΚοινότητεςΣτρέφι,Σμίλα -Καρούτες,Πελόπιο, Πλάτανο, ΗράκλειακαιΠουρνάρι, καθώς και όσοι διερχόμενοι πολίτες το επιθυμούν.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: