Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Ήλιδας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νικολόπουλος – ΄΄Ρήγμα” στην παράταξη Λυμπέρη

Δήμος Ήλιδας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νικολόπουλος – ΄΄Ρήγμα” στην παράταξη Λυμπέρη

Δήμος Ήλιδας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Νικολόπουλος – Εγκαταλείπει Λυμπέρη

Εξελίξεις στην παράταξη του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη! Ανεξάρτητος δηλώνει και επισήμως με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ήλιδας ο Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας κ. Χρήστος Ν. Νικολόπουλος.  

 

 Ο κ. Νικολόπουλος είχε πολιτικά αποστασιοποιηθεί από την δημαρχιακή παράταξη καθώς συχνά στις ψηφοφορίες του δημοτικού Συμβουλίου δεν ψήφιζε υπέρ των δημαρχιακών προτάσεων. Διαβάστε την επίσημη δημοσίευση που ακολουθεί.

 

 

 

ΠροςΠρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδαςκ. Αντώνη Πατρινό 25/11/2021 ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ   Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ήλιδας,Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 73 του Νόμου 4555/2018 και δηλώνω την απόφασή μου να παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.  Θεωρώ ότι τα Δημοτικά Συμβούλια και οι αποφάσεις που λαμβάνουν δεν μπορεί να είναι απλώς αθροίσματα παρατάξεων, αλλά συλλογικά όργανα εκπροσώπησης των δημοτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τα οποία λαμβάνουν ρεαλιστικές και συμφέρουσες αποφάσεις για τα ζητήματα του δήμου.   Με βάση τα παραπάνω, δηλώνω ότι δεν ταυτίζομαι πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και την τακτική που υιοθετεί σε πολλά ζητήματα η παράταξη ‘ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’, γι’ αυτό και αποχωρώ από αυτή.   Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη και τον επικεφαλής της, για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ανωτέρω παράταξης, πλην όμως οι θέσεις μας έχουν διαφοροποιηθεί και δεν υπάρχει κοινός παρανομαστής συμπόρευσης.   Με απόλυτο σεβασμό προς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του 2019 και προς όλους τους δημότες του δήμου Ήλιδας, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να τιμώ την επιλογή τους στο πρόσωπό μου και με τον ίδιο ζήλο, και πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα του δήμου, θα αγωνιστώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα λειτουργώ προς όφελος τους.    Με εκτίμηση Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Νικολάου Νικολόπουλος  

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: