ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ -Δωρεάν rapid test στο Συνεδριακό Κέντρο της Σοχιάς
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ -Δωρεάν rapid test στο Συνεδριακό Κέντρο της Σοχιάς

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ -Δωρεάν rapid test στο Συνεδριακό Κέντρο της Σοχιάς

Γ. Λυμπέρης : «Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε το κακό παράδειγμα του οδηγού που μετά από ώρα και λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του χαλαρώνει και εκεί γίνεται το κακό».

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), πραγματοποιήθηκαν, το πρωί της Δευτέρας έως αργά το μεσημέρι  της ιδίας μέρας στο συνεδριακό κέντρο της Αμαλιάδας στη Σοχιά ύστερα από  συνεργασία του Δήμου Ήλιδας με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στο χώρο που πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι βρέθηκε  και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος δήλωσε : «Πρέπει όλοι να προσέξουμε . Είναι κάτι που τονίζω συνεχώς και σήμερα επαναλαμβάνω την  έκκληση στους συμπολίτες μου, να ακολουθήσουμε τους τρεις απλούς και βασικούς κανόνες για την προστασία μας από τον κορονοϊό, δηλαδή  αποστάσεις, χρήση της μάσκας με σωστό τρόπο και  καθαρισμό των χεριών μας. Αφού πάρουμε όλα αυτά τα μέτρα και σκεφτούμε ο καθένας μας χωριστά τον εαυτό μας και τους δίπλα μας, θα μπορέσουμε να περάσουμε και το τρίτο κύμα του ιού που τώρα μας επιτίθεται».

Προσοχή, κατέληξε ο Δήμαρχος : «δεν πρέπει να ακολουθήσουμε το κακό παράδειγμα του οδηγού που μετά από ώρα και λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του χαλαρώνει και εκεί γίνεται το κακό. Θα πρέπει να ακολουθούμε όλοι πιστά τις οδηγίες. Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τους ελέγχους προκειμένου να υπάρχει μια πλήρης εικόνα της κατάστασης στην περιοχή μας».

Κατά τη διεξαγωγή των rapid tests τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας ενώ οι πολίτες έδιναν στα στελέχη του ΕΟΔΥ τον ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο στάλθηκε το αποτέλεσμα του rapid test.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: