Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ – ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Αμαλιάδα:22/06/2021

Δ/νση Διοίκησης & Πρόνοιας

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας και συγκεκριμένα το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης με τις Κοινωνικές Δομές (Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας με Παράρτημα Ρομά, και τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών) οργανώνει προληπτική/ οδοντιατρική για τα παιδιά/μαθητές του Δήμου μας, στο κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» το οποίο θα στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο) και από εθελοντές οδοντιάτρους.
Η δράση πρόκειται να λάβει χώρα από την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 έως την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, στην πλατεία Πλαστήρα μπροστά από την νότια είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου.
Ώρες λειτουργίας 9:00 έως 15:00.
Η δράση της προληπτικής ιατρικής/ οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» θα λειτουργήσει ως εξής:

  1. Όλες οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού των γονιών με 15-20 λεπτά ώρα διαφορά.
  2. Θα λαμβάνονται στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής.
  3. Θα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες απολυμάνσεις, όπως απαιτείται πριν την εξέταση του κάθε παιδιού.
  4. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό καθώς και οι εξεταζόμενοι θα λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους.

Σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες κι έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο σχετικό έντυπο συγκατάθεσης.(θα διατίθεται προς συμπλήρωση στο χώρο.)
Στα παιδιά που υποβάλλονται σε προληπτικό ιατρικό/οδοντιατρικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Για ραντεβού οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο και στο τηλ: 2622029646, από 9:00-15:00 τις καθημερινές, υπεύθυνοι υπάλληλοι Μαροπούλου Βασιλική και Γαρυφαλλιά Καραφλού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: