Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Ήλιδας: Σημαντικά έργα για το νερό
Διακοπή υδροδότησης στην Ανδραβίδα - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Δήμος Ήλιδας: Σημαντικά έργα για το νερό

Ένα ζήτημα το οποίο για χρόνια προβληματίζει τους πολίτες του Δήμου Ήλιδας αναμφίβολα είναι η ύδρευση, με την νυν δημοτική αρχή του Γιάννη Λυμπέρη να επιχειρεί με σημαντικά για την περιοχή έργα να διορθώσει το χρόνιο αυτό πρόβλημα και να προσφέρει στους συνδημότες του καθαρό και υγιεινό νερό, υπόσχεση την οποία είχε δώσει και προεκλογικά.

Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως είναι και οι ενέργειες στις οποίες κινήθηκε χθες ο δήμος, αφού προχώρησε στην Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Έξυπνου Δικτύου Ύδρευσης συνολικής αξίας 397.249,50 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, προχώρα στην Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Έξυπνου Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ήλιδας συνολικής αξίας 1.306.256,60 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος I.

Τελευταία σημαντική πίστωση είναι αυτή για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Αντιμετώπισης Μεγάλων Συγκεντρώσεων Μαγγανίου και Σιδήρου στο Διυλιστήριο Αμαλιάδας, συνολικής αξίας 626.700 ευρώ.

Με τα έργα αυτά, στόχος είναι να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ο κόσμος να μπορεί σε ελάχιστο διάστημα να τροφοδοτείται με καθαρό και υγιεινό νερό.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: