Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ-Τη Δευτέρα 15/2 στην Αμαλιάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους για COVID 19

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ-Τη Δευτέρα 15/2 στην Αμαλιάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους για COVID 19

Τη Δευτέρα 15/2 στο κτίριο της  Βιβλιοθήκης  Αμαλιάδας, τις ώρες 9:00-13:00,  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί τεστ COVID 19 στους κατοίκους της περιοχής.  Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης : «Παρακολουθούμε με προσοχή την κατάσταση στο Δήμο μας μετά την εκδήλωση ενός αριθμού κρουσμάτων COVID 19 τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Στο  Νοσοκομείο Αμαλιάδας πραγματοποιούνται ήδη από χθες έλεγχοι των στενών επαφών τους.  Είναι ενθαρρυντικό ότι μέχρι τώρα, όλα αυτά τα δείγματα ήταν αρνητικά. Επιπλέον, μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του Οργανισμού από την Πάτρα, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 15/2 στο κτίριο της  Βιβλιοθήκης  Αμαλιάδας, τις ώρες 9:00-13:00,  προκειμένου να γίνουν επιπλέον έλεγχοι και  όσο το δυνατόν πληρέστερη ιχνηλάτηση, ιδιαίτερα στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.


Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά  τη σημασία της πιστής τήρησης από όλους των μέτρων προστασίας. Ακόμα και μια μικρή ολιγωρία μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά. Πρόκειται για μια κατάσταση δυναμική, που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ανατραπεί.

Προσέχουμε, λοιπόν, ώστε να διατηρήσουμε μια πόλη και μια περιοχή ασφαλή, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της,  για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο στις οικονομικές και κοινωνικές μας δραστηριότητες».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: