Πηνεία: Συνεχίζεται το έργο αγροτικής οδοποιίας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πηνεία: Συνεχίζεται το έργο αγροτικής οδοποιίας
Δήμος Πηνείας: Συνεχίζεται το έργο αγροτικής οδοποιίας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πηνεία: Συνεχίζεται το έργο αγροτικής οδοποιίας

Συνεχίζεται το έργο της αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ σύμφωνα με την τεχνική μελέτη 05/2022 προϋπολογισμού 130.000,00 με Φ.Π.Α.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία βελτιώνεται η αγροτική οδοποιία σε τοπικές κοινότητες που είχαν υποστεί ζημιές από έντονα καιρικά φαινόμενα. Πραγματοποιούνται τσιμεντοστρώσεις και κατασκευάζονται τεχνικά απορροής των όμβριων υδάτων.

Με τα παραπάνω έργα επιτυγχάνεται η πρόσβαση των κατοίκων στις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις στις οποίες δραστηριοποιούνται. Οι παραπάνω παρεμβάσεις έγιναν ύστερα από την συνεργασία που είχε ο αντιδήμαρχος Παπαδόπουλος Βασίλειος με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με την καταγραφή των προβλημάτων από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών. Τα έργα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του μηχανικού κ. Στασινόπουλου Παναγιώτη.

Στις δηλώσεις που μας έκανε ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος ανέφερε ότι οι αποκαταστάσεις των προβλημάτων που προκύπτουν στην αγροτική οδοποιία είναι σε άμεση προτεραιότητα. Ο Δήμος μας, έχει ήδη βγάλει σε δημοπρασία παρόμοια έργα για τις τοπικές κοινότητες με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας πιο εύκολή, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για την ομαλή πρόσβαση τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: