Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Πύργου: Διάκριση για το ΚΕΠ Υγείας
Δήμος Πύργου: Διάκριση για το ΚΕΠ Υγείας

Δήμος Πύργου: Διάκριση για το ΚΕΠ Υγείας

Για την θεσμοθέτηση και άρτια λειτουργία των ΚΕΠ Υγείας τιμήθηκε με έπαινο ο Δήμος Πύργου από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Όπως δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος: «Ως Δημοτική αρχή δίνουμε ιδιαίτερα βαρύτητα στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, με έμφαση στη δημιουργία δομών σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών πρόνοιας και κοινωνικής μέριμνας, όσο και σε επίπεδο πρόληψης υγείας των δημοτών μας. Κυρίως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες και βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τις επιπτώσεις του κοινωνικού αποκλεισμού. Στρατηγική μας επιλογή είναι με έργο, δράσεις και πρωτοβουλίες να στηρίξουμε στην πράξη κάθε πολίτη, που έχει πραγματική ανάγκη. Να βρισκόμαστε στον συνάνθρωπό μας καθημερινά με ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος Πύργου με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έχουν τιμηθεί και στο παρελθόν για την ενεργή τους συμμετοχή τους στα προγράμματα του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., καθώς η κοινωνική πολιτική παραμένει στην κορυφή της ατζέντας της Δημοτικής Αρχής με πολυποίκιλες δράσεις.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: