Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Πύργου – Δημοπρασία για τις καντίνες

Δήμος Πύργου – Δημοπρασία για τις καντίνες

Λεβεντοχώρι και «Πλάκες» στην κορυφή – Την Παρασκευή 23/4 η δημοπρασία για την εκμίσθσωση τους για 2 έτη (2021 – 2022)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η εφημ. ΠΑΤΡΙΣ για την εκμίσθωση των καντινών και την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων στις παραλίες του δήμου Πύργου. Η Δημοτική Αρχή «τρέχει» την διαδικασία προκειμένου φέτος το καλοκαίρι να μην υπάρξει  καθυστέρηση και στην έναρξη λειτουργίας τους και οι πλειοδότες να έχουν περισσότερο χρονικό διάστημα στη διάθεση τους για να τις λειτουργήσουν…

Μάλιστα μετά την συνεδρίαση της 15ης Απριλίου 2021 της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Πύργου καθορίστηκαν οι όροι για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος, µε πλειοδοτική δημοπρασία, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους, δηλαδή την τοποθέτηση (τροχήλατων) καντινών και την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλωστρών, για χρονικό διάστημα δύο ετών (έως και τις  31/12/2022).

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παραλίες του Λεβεντοχωρίου και «Πλάκες» στο Κατάκολο, παραμένουν στις κορυφαίες θέσεις από τις συνολικά δεκατέσσερις που θα τεθούν σε δημοπρασία…

Πιο συγκεκριμένα το αντάλλαγμα και η τιμή εκκίνησης εκμίσθσωσης (για τα έτη 2021-2022) προσδιορίζεται στον παρακάτω πίνακα:

Σημειώνεται ότι μέγιστος χώρος που μπορεί να καταλαμβάνει το τροχήλατο αναψυκτήριο-καντίνα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 τ.μ. Επίσης οι καντίνες πρέπει να απέχουν τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα από τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής κλπ) και επίσης τουλάχιστον εκατό (100) μέτρα μεταξύ τους.

Τα ανταλλάγματα για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών έχουν εξής:

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, με ώρα έναρξης στις 9 π.μ. στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, 1ος όροφος ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Δημοπρασίας. Ο ενδιαφερόμενος, προκειμένου να γίνει δεκτός στη δημοπρασία, θα πρέπει να προσκομίσει στην Επιτροπή, ως εγγύηση Συμμετοχής, Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας στην Ελλάδα, ίση με το (10%) της τιμής εκκίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την δημοπρασία παρέχονται από την κα Κωστοπούλου Θάλεια κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου (οδός Τάκη Πετροπούλου, τηλέφωνο 26213 62612).

patrisnews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: