Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Πύργου :Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα από την αρχή
Δήμος Πύργου :Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα από την αρχή

Δήμος Πύργου :Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα από την αρχή

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Πύργου για το έτος 2023 ενέκρινε χθες κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο. Τους βασικούς τομείς του προγράμματος ανέπτυξε κατά την εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για έργα υποδομών, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο αθλητικός τομέας, αλλά και έργα αγροτικής οδοποιίας και αναπλάσεων τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Πριν την εισήγηση του κ. Αργυρόπουλου και την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μπορούμε» Στάθης Καννής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του αποχώρησαν από την τακτική συνεδρίαση. Ο λόγος αφορά το γεγονός ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Καννής είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για το Τεχνικό Πρόγραμμα, η οποία ψηφίστηκε, όμως στην συνέχεια απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η δημοτική παράταξη «Μπορούμε» επανήλθε στη δεύτερη ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό ώστε να συμπληρωθεί η απαρτία, δεν συμμετείχε στη συζήτηση και την ψήφισή του και αποχώρησε, ενώ ο επικεφαλής της εξέφρασε τις αντιθέσεις του για το περιεχόμενο του οικονομικού προϋπολογισμού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: