Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – Εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου με πολλά πυροτεχνήματα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – Εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου με πολλά πυροτεχνήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου με πολλά πυροτεχνήματα

Τι και αν οι απαγορεύσεις δεν επέτρεψαν κανέναν να βγει από το σπίτι του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με την βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε να “μπει” στα σπίτια, τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δημοτών του και να μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδας για το νέο έτος.

Με μια λιτή αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή τελετή ο δήμαρχος Πύργου υποδέχτηκε το 2021 στην κεντρική πλατεία της πόλης με στενούς του συνεργάτες. Μπορεί οι Πυργιώτες να τήρησαν τα μέτρα και να έμειναν στα σπίτια τους, ωστόσο ο Δήμος φρόντισε να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και να το μεταδώσει ζωντανά μέσω του youtube, της σελίδας του στο facebook αλλά και σε πολλά τοπικά sites.

Την τελετή “άνοιξε” ο πρόερδος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε  τους δημότες για την στήριξη που έχουν δείξει όλους τους προηγούμενους μήνες στις δράσεις του Οργανισμού Πολιτισμού, έκλεισε με την ευχή η επόμενη Παραμονή να μας βρει όλους στις πλατείες να γιορτάζουμε την έλευση του νέου έτους.

Ο κ. Αντωνακόπουλος με τη σειρά του, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο 2021, όπου ο αόρατος εχθρός που αντιμετωπίζουμε ακόμη, θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν και όλοι θα βγούμε νικητές απ’ αυτή τη μάχη. “Ωριμότεροι και πιο δυνατοί μέσα απο την οικονομική και υγειονομική κρίση  που ζήσαμε, πιστεύω  να αλλάξουμε νοοτροπίες και να πιστέψουμε στην αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, τις μεγάλες αξίες του ανθρωπισμού. Εύχομαι  το 2021 να φέρει σε όλους υγεία και χαρά, να φύγει ο φόβος απο τη ζωή μας και όλα αυτά θα συμβούν αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε” ήταν μερικά λόγια απο τον σύντομο λόγο του κ. Αντωνακόπουλου.

Δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Πύργου έδωσε το έναυσμα και δεκάδες πυροτεχνήματα ξεχύθηκαν στον ουρανό της πόλης κάνοντας τη νύχτα μέρα, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα σε όλους τους κατοίκους της Ηλειακής πρωτεύουσας.

Η μοναδική βραδιά της Πρωτοχρονιάς έχει καταγραφεί σε βίντεο και υπάρχει σε ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου Πύργου στο facebook.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: