Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Φωτογραφίες που θα “ντύσουν” τα απορριμματοφόρα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Φωτογραφίες που θα “ντύσουν” τα απορριμματοφόρα

Οι πολίτες επιλέγουν….

Τη βοήθεια και τη συμβολή των δημοτών ζητά ο δήμος Πύργου και συγκεκριμένα η υπηρεσία Καθαριότητας ώστε να διαφημίσει με κάθε τρόπο τις ομορφιές της περιοχής μας. Από σήμερα και για 10 ημέρες το κοινό μπορεί να ψηφίζει την αγαπημένη του φωτογραφία από τις συνολικά 17 που αναρτούνται στη σελίδα του Δήμου Πύργου στο facebook “Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos”.

 Οι έξι φωτογραφίες που θα κερδίσουν την προτίμηση του κοινού- και θα ανακοινωθούν μετά το πέρας του άτυπου αυτού διαγωνισμού-θα αποτυπωθούν στις πλευρές τριών απορριμματοφόρων.

“Είναι ένας πρωτότυπος τρόπος όχι μόνο να αναδείξουμε τα υπέροχα τοπία της περιοχής μας αλλά και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες, να διατηρούμε αυτή την εικόνα που θα βλέπουμε. Έναν Δήμο καθαρό, τόσο με την βοήθεια του τομέα καθαριότητας, όσο και με τη συμβολή όλων των πολιτών που θα ευαισθητοποιηθούν και θα λειτουργούν υπεύθυνα και με αγάπη προς το περιβάλλον, τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας”, σημειώνει ο αντιδήμαρχος συντονισμού και καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης.,

Από σήμερα λοιπόν και για δέκα ημέρες οι πολίτες μπορούν να στείλουν τον αριθμό της φωτογραφίας που προτιμούν στα σχόλια κάτω ακριβώς από την ανάρτηση.

*Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης ευχαριστεί θερμά τους : Φωτογραφείο “Αγγελάκος” και  Unseengreece  για την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά των φωτογραφιών τους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: