Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ -Νέα rapid test σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ -Νέα rapid test σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου

Άμεσα ήταν για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά του Δήμου Πύργου, μετά και από επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε αντιδήμαρχο. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/2), ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου και πραγματοποίησε rapid tests σε όλους τους υπαλλήλους, όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πύργου.

“Δυστυχώς είχαμε ένα θετικό κρούσμα σε αντιδήμαρχο, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός. Ο ίδιος είχε κάνει μοριακό τεστ την Παρασκευή, γιατί είχε σημειωθεί κρούσμα στο στενό του περιβάλλον, και έλαβε τα αποτελέσματα την Κυριακή” δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος.

“Να διευκρινίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν ήρθε καθόλου στο Δημαρχείο την Παρασκευή, είχε ήδη ενημερώσει την υπηρεσία του, είναι σπίτι του σε καραντίνα και ακολουθεί τις οδηγίες. Επίσης στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε υποβληθεί όλοι σε rapid test στο Δημαρχείο – τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και εγώ προσωπικά, όπως υπάλληλοι και πολίτες – όπου ως γνωστόν και τα 180 δείγματα ήταν αρνητικά. Αμέσως λοιπόν μετά το περιστατικό, ενημερώσαμε τον ΕΟΔΥ και υποβλήθηκε το προσωπικό σε rapid test.

Θεωρώ ότι επειδή τηρούμε όλα τα μέτρα, με μάσκες, αντισηπτικά, καλό αερισμό όλων των αιθουσών και των γραφείων – που είναι πολύ σημαντικό ειδικά αυτό – δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Κάνουμε και απολύμανση, βέβαια αυτή εκ του περισσού ουσιαστικά γιατί όπως είναι γνωστό, ο ιός δεν ζει μεγάλο χρονικό διάστημα στο περιβάλλον, αλλά για διάφορους λόγους την κάνουμε κι αυτή”.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: