Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Δήμος Πύργου: Νέες θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία

Δήμος Πύργου: Νέες θέσεις στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία

Ο Δήμος Πύργου δημιουργεί σε διάφορα σημεία της πόλης 5 νέες θέσεις στάθμευσης, με προδιαγραφές για οχήματα συνανθρώπων μας με αναπηρία (ΑμεΑ)

Πέντε (5) νέες θέσεις στάθμευσης, με προδιαγραφές για οχήματα συνανθρώπων μας με αναπηρία (ΑμεΑ) δημιουργεί ο Δήμος Πύργου σε διάφορα σημεία της πόλης, εντατικοποιώντας την προσπάθεια για μια πόλη ανθρώπινη, ασφαλή, φιλική και προσβάσιμη σε όλους.

Ένας Πύργος που σέβεται το δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία για απρόσκοπτη μετακίνηση στον αστικό ιστό και ισότιμη συμμετοχή στη δημόσια ζωή.

Πρόκειται για θέσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες που αφορούν τους συμπολίτες μας, Άτομα με Αναπηρία.

Παράλληλα υπάρχει και ειδική σήμανση με το διεθνές σύμβολο πρόσβασης, ώστε να είναι σαφές πως πρόκειται για θέσεις αποκλειστικής στάθμευσης ΑμεΑ. 

Οι νέες θέσεις στάθμευσης βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης για να μπορούν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να κινούνται όσο το δυνατόν περισσότερο ανεμπόδιστα σε αυτήν.

Γιώργος Παπανικολόπουλος (γραμματέας συλλόγου):

”Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους ανθρώπους με αναπηρία του δήμου Πύργου ότι μετά από αίτημα του σωματείου προς τον δήμο ξεκίνησε η δημιουργία 5 νέων θέσεων εντός της πόλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων με αναπηρία.

Οι νέες θέσεις βρίσκονται στα Χαλικιάτικα , στην Υψηλάντου έξω από τη Μαγνητική , η 3η θέση είναι στην Πατρών έξω από την Αξονική (στα διαγνωστικά κέντρα)

‘Αλλη μία θέση στην ΔΟΥ Πύργου και επίσης άλλη μία θέση επί της 28ης Οκτωβρίου έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Νομαρχία).

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Πύργου κ.Τάκη Αντωνακοπουλο όπως επίσης τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Αργυρόπουλο για την καλή συνεργασία που έχουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με αναπηρία.”

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: