ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - ΟΧΙ στην εκχώρηση των ανταποδοτικών τελών..ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΟΧΙ στην εκχώρηση των ανταποδοτικών τελών..ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΟΧΙ στην εκχώρηση των ανταποδοτικών τελών..ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Απούσα η παράταξη Αντωνακόπουλου

Ομόφωνα υπέρ της μη εκχώρησης των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας- ηλεκτροφωτισμού ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου το απόγευμα της Τρίτης.

Σε μια διαδικασία ,στην οποία η παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου ήταν απούσα πλην των δημοτικών συμβούλων Κοτσώνη και Βγενόπουλου που δήλωσαν παρών μεσω skype, είχε σαν κύριο θέμα την λήψη απόφασης περί μη εκχώρησης των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας- ηλεκτροφωτισμού (δημοτικών τελών) για την αποπληρωμή της μελλοντικής σύμβασης παροχής υπηρεσιών ενεργειακής απόδοσης που θα περιλαμβάνει «Αναβάθμιση- αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας στο δήμο Πύργου» και περί μη δημιουργίας ειδικού καταπιστευτικού λογαριασμού (escrow account) σε πιστωτικό ίδρυμα για την κατάθεση των ανταποδοτικών τελών καθαριότητας- ηλεκτροφωτισμού καθώς και σύνταξη μελέτης με βάσει τα σημερινά δεδομένα.

Στην αρχή της διαδικασίας και αφού από τον πρόεδρο του ΔΣ διαπιστώθηκε απαρτία διαβάστηκε στο σώμα επιστολή του Δημάρχου καθώς και επιστολή του Ορκωτού Λογιστή Ν. Κουτουβίνη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: