Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας για τα νέα απορριμματοφόρα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας για τα νέα απορριμματοφόρα

Το Κατάκολο και ο Αλφειός ποταμός είχαν την τιμητική τους στον άτυπο διαγωνισμό φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Πύργου στο facebook, μέσα από τον οποίο θα επιλέγονταν όπως είχε ανακοινωθεί, οι φωτογραφίες που θα “ντύσουν” τα τρία νέα απορριμματοφόρα.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αντιδημάρχου Καθαριότητας Νίκου Κοτσώνη και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα οι τρεις επικρατέστερες φωτογραφίες απεικονίζουν μέρος του γραφικού Κατακόλου με τις βάρκες, τη γέφυρα στον Αλφειό ποταμό, και μια πανοραμική θέα του Αλφειού.

Στη συνέχεια θα επιλεγούν και οι επόμενες τρεις φωτογραφίες (έξι στο σύνολο), οι οποίες θα αποτυπωθούν στις πλαϊνές πλευρές των νέων απορριμματοφόρων που θα προμηθευτεί το προσεχές διάστημα ο Δήμος Πύργου.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, όπως είχε επισημάνει ο κ. Κοτσώνης είναι να αναδειχθούν όμορφα τοπία της ευρύτερης περιοχής ώστε να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των δημοτών για την διατήρηση της καλής και καθαρής εικόνας σε κάθε σημείο του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες στο facebook.  Μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα, η ανάρτηση είχε απήχηση σε πάνω από 13.500 άτομα, συνολικά 2.638 αλληλεπιδράσεις και 34 κοινοποιήσεις.

“Ευχαριστούμε πολύ όλους τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους και την προτίμησή τους στις φωτογραφίες που αναρτήσαμε. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε  τα υπέροχα τοπία της περιοχής μας  και να βοηθήσουμε όλοι μαζί για έναν Δήμο καθαρό, τόσο με την βοήθεια του τομέα καθαριότητας, όσο και με τη συμβολή όλων των πολιτών που θα ευαισθητοποιηθούν και θα λειτουργούν υπεύθυνα και με αγάπη προς το περιβάλλον, τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας”, σημειώνει ο αντιδήμαρχος συντονισμού και καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης. “Οι φωτογραφίες θα αποτυπωθούν στα τρία νέα απορριμματοφόρα που θα προμηθευτούμε σύντομα και όλο το αποτέλεσμα θα είναι έτοιμο μέσα στην Άνοιξη”.

Τέλος, ο κ. Κοτσώνης ευχαριστεί θερμά το  Φωτογραφείο “Αγγελάκος” και την ομάδα Unseengreece για τη ΔΩΡΕΑΝ προσφορά των φωτογραφιών τους.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: