Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δήμος Πύργου: «Σπάστε την σιωπή»
Δήμος Πύργου: «Σπάστε την σιωπή»

Δήμος Πύργου: «Σπάστε την σιωπή»

Ο Δήμος Πύργου «Σπάει τη σιωπή» ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της έμφυλης βίας και σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πύργου, διοργανώνει μια πρωτοποριακή εκδήλωση αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.00 στο θέατρο «Απόλλων».

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τίτλο «Σπάσε τη σιωπή!» μίλησαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου και ο ψυχολόγος και στέλεχος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Τάκης Γεωργακόπουλος, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να παρακολουθήσουν τη δράση.

Μηνύματα, στατιστικά στοιχεία «γροθιά στο στομάχι», προβολή ταινίας, ψυχογραφήματα θύτη και θύματος και νομικές συμβουλές απαρτίζουν το περιεχόμενο της εκδήλωσης που έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη ευαισθησία ο Δήμος Πύργου και η επιστημονική ομάδα του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών με την αμέριστη συμβολή της κ. Φλώρας Παπαγιαννάκη και τη συνδρομή του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: