Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Συνεχίζεται η ενημέρωση για την Ανακύκλωση σε Δημοτικά Σχολεία

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-Συνεχίζεται η ενημέρωση για την Ανακύκλωση σε Δημοτικά Σχολεία

Με αμείωτη δυναμική συνεχίζεται από τον αντιδήμαρχο Συντονισμού και Καθαριότητας Νίκο Κοτσώνη η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την Ανακύκλωση σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Πύργου. Την Τετάρτη (3/2) με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Αντρέα Βγενόπουλο, επισκέφτηκαν το 1ο και το 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου προκειμένου να μιλήσουν με τους μαθητές για τα πλεονεκτήματα της ανακύκλωσης και να μοιράσουν φυλλάδια και μπλε τσάντες  σε κάθε τάξη. Ώστε, να λάβουν όλα μαζί μέρος στην ανακύκλωση που πραγματοποιείται στο χώρο του σχολείου.

Στα σχολεία υποδέχτηκαν τους αντιδημάρχους οι διευθυντές Ανάστος Αναστόπουλος και Ελένη Κουνέλη αντίστοιχα. Ο κ. Κοτσώνης μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της ανακύκλωσης και πόσο απαραίτητη είναι για να προστατέψουμε το περιβάλλον αλλά και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα ζωής μας. Μάλιστα τους ανέφερε χαρακτηριστικά τον πρόσφατο καθαρισμό της παραλίας του Κατακόλου όπου συγκεντρώθηκαν 150 σακούλες πλαστικών απορριμμάτων, αποτέλεσμα του ανθρώπινου παράγοντα. Επίσης τους εξήγησε ότι η δική τους γενιά θα δείξει το δρόμο στις παλαιότερες για τα οφέλη της ανακύκλωσης και πώς γίνεται σωστά η όλη δράση.

Ο κ. Βγενόπουλος με τη σειρά του, εκτός από την ανακύκλωση, έδωσε στους μαθητές οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό ώστε να παραμείνουν όλοι υγιείς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: