Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Διον.Μπέλτσος: ”Θα ξεσκεπάσω όλους που ήταν κόντρα σε μένα και το προσωπικό …”

Διον.Μπέλτσος: ”Θα ξεσκεπάσω όλους που ήταν κόντρα σε μένα και το προσωπικό …”

Ποιον ”φωτογραφίζει” ο Διον.Μπέλτσος;

Σε μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση – post στο προφίλ του στα socia media και συγκεκριμένα στο facebook προέβει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Διον.Μπέλτσος.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει:

”Με πληροφόρησαν πριν λίγο ότι ο απόφοιτος του οικονομικού πανεπιστημίου της Οξφόρδης , είχε δηλώσει δημόσια σε δημοτικό συμβούλιο του πύργου (προφανώς κατά την διάρκεια της απουσίας μου, γιατί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, δεν είπε κουβέντα επί του θέματος), ότι η ανακύκλωση στοίχιζε περισσότερο στον Δήμο Πύργου, σε σχέση με το αν μετέφεραν τα ανακυκλώσιμα υλικά στη Μονάδα Μηχανικής Διαλογής και Κομποστοποίησης στην Τριανταφυλλιά (όπως έκαναν από τότε που παραιτήθηκα, καθώς και τώρα)..
Ο συγκεκριμένος δε , παρά το γεγονός οτι είναι άριστος γνώστης της διοίκησης και ο οποίος κατά την άποψη την δική μου αλλά και πολλών συμπολιτών μου (αποτυπώθηκε στις εκλογές που τον έβγαλαν πρώτο (τι όχι?), ήταν από τους ”καλύτερους” αντιδημάρχους που έχουν διατελέσει στον Δήμο Πύργου και όχι μόνο (πανελληνίως ή και παγκοσμίως ίσως) και ο οποίος κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν ο κύριος υπεύθυνος του μεγάλου έργου και του σωστού σχεδιασμού του Δήμου κατά την διάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, ίσως δεν έχει ιδέα από το τι σημαίνει ανακύκλωση-διαχείριση απορριμμάτων, και μάλλον έχει άγνοια των οικονομικών δεδομένων, μπερδεύοντας την ανακύκλωση με την Καθαριότητα.
Μου φαίνεται παράξενο βέβαια, αφού σαν απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ειδίκευση στα οικονομικά και στην διοίκηση (Έχει master σε αυτά),να έχει προβεί σε τέτοιο λάθος. Ίσως το κόμπλεξ του και η κακία του προς το πρόσωπό μου (το οποίο το εξέφραζε και το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία κατά την διάρκεια της αντιδημαρχίας μου), δεν τον άφησε και δεν τον αφήνει να δει τα πράγματα όπως είναι..
Άλλωστε ήταν ένας από αυτούς, που άνοιγαν σαμπάνιες με την παραίτησή μου, αφού κατάφερε αυτό που ήθελε .Και εννοείται πως σε αυτό έχει τεράστια ευθύνη ο πρώην δήμαρχος.Και δεν είναι τυχαίο βέβαια πως μετά την παραίτησή μου, ο Δήμος Πύργου απογειώθηκε!!!!
Την άποψη αυτή δε, την ενστερνίζονται και ορισμένοι εκ των σημερινών διοικούντων του Δήμου,αφού συνεχίζουν την ίδια πολιτική , σύμφωνα με την οποία τα ανακυκλώσιμα τα μεταφέρουν στο Χ.Υ.Τ.Υ.
Επειδή σε σχέση με κάποιους άλλους, δεν έχω βαρίδια και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται (άραγε ισχύει για για άλλους αυτό??),υπόσχομαι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (εντός 15 ημερών), να δημοσιοποιήσω το όφελος του Δήμου Πύργου από την ανακύκλωση και να ξεσκεπάσω όλους αυτούς που τρία χρόνια, ήταν κόντρα σε μένα και το προσωπικό και το μόνο που έκαναν ήταν ένας διαρκής πόλεμος στο πρόσωπο μου και στις ενέργειές μου.
Θα προσπαθήσω βέβαια, σαν ένας ταπεινός αιρετός, γιατί εσύ είσαι άριστος γνώστης των οικονομικών με τα master που έχεις στην διάθεσή σου και τις βραβεύσεις σου στα παγκόσμια forum.
Αλήθεια γάτε της διοίκησης και των οικονομικών, πόσα λεφτά γλύτωσε ο Δήμος Πύργου και οι Δημότες της πόλης, με την μεταφορά των ανακυκλωσίμων υλικών στο Κ.Δ.Α.Υ Πατρών, κατά το χρονικό διάστημα που τα απορρίμματα μεταφέροταν στους διάφορους Χ.Υ.Τ.Α στον Ελλαδικό χώρο,
Πόσα χρήματα στοιχίζει ο τόνος στο Χ.Υ.Τ.Υ Τριανταφυλλιάς?
Πόσα χρήματα είναι τα ανταποδοτικά από κάθε τόνο ανακυκλωσίμου υλικού που μεταφέρετε στο Κ.Δ.Α.Υ Πατρών (ποιος το εξασφάλισε) και πόσα πληρώνει ο Δήμος για το υπόλλειμα επί των ανακυκλωσίμων?
Πόσες χιλιάδες ευρώ είναι ο εξοπλισμός ανακύκλωσης που ήρθε στον Δήμο (χωρίς να χρεωθεί ούτε μισό ευρώ) ως ανταποδοτικά (1000 κάδοι ανακύκλωσης, 100 καμπάνες γυαλιού, απορριμματοφόρο ανακύκλωσης,κ.λ.π)?
Πόσες χιλιάδες ευρώ, έχει γλιτώσει ο Δήμος Πύργου, από την δωρεάν αποκομιδή γυάλινων συσκευασιών που εξασφαλίσθηκε κατά την διάρκεια της θητείας μου??
Πόσα λεφτά στοιχίζει ένα δρομολόγιο από Πύργο έως Κ.Δ.Α.Υ Πατρών και πόσο από Πύργο έως Τριανταφυλλιά??
Πόσα λεφτά στοίχισαν οι φθορές και οι επισκευές των απορριμματοφόρων ανακύκλωσης κατά την διάρκεια της θητείας μου..(τα απορριμματοφόρα της ανακύκλωσης, το προσδιορίζω για να μην ξεφτιλιστείς πάλι).
Κάνε τις αφαιρέσεις και τις προσθέσεις και θα καταλάβεις..Δεν είναι δύσκολο, αφού είσαι άριστος γνώστης των οικονομικών.
Και για όλα αυτά, απόφοιτε του Οικονομικού Πανεπιστημίου έχω τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις.
Το πιο στενάχωρο όμως είναι ότι δυστυχώς, άνθρωποι που διοικούν τώρα, χωρίς να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο και χωρίς να έχουν λάβει υπόψιν όλες τις παραμέτρους του οφέλους της ανακύκλωσης, ενστερνίζονται την πολιτική σου.
Κύριοι και 1 ευρώ να γλυτώνει ο Δήμος Πύργου από την ανακύκλωση, αυτή πρέπει να γίνεται και τα ανακυκλώσιμα υλικά να μεταφέρονται στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλωσίμων Υλικών.
Και μακάρι να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να δημιουργηθεί ένα Κ.Δ.Α.Υ στον Δήμο Πύργου.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το θέμα αυτό και ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το επίπεδο του άλλωστε μας ξεπερνάει όλους.”

Υ.Γ: Επειδή έχουμε όλοι παρελθόν και τα πεπραγμένα μας αποτελούν οδηγό τόσο για το ποιόν μας όσο και για το μέλλον μας, καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι άλλο…Έπεται και συνέχεια..

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: