ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου : «Γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα»
ΗΛΙΔΑ Κάμπος News - Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου : «Γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα» (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου : «Γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας εποχής για τη χώρα»

Από την Αμαλιάδα ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, εγκαινιάζοντας το πολιτικό της γραφείο στο κέντρο της πόλης

«Σήμερα γιορτάζουμε την αρχή μιας νέας εποχή για τη χώρα. Γιορτάζουμε την νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα σημάνει και την αναγέννηση της Ελλάδας» ανέφερε στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων του πολιτικού της γραφείου στην Αμαλιάδα.

Επέλεξα, τόνισε η κ Αυγερινοπούλου «την Αμαλιάδα γιατί θέλω να κάνω γνωστούς σε όλους τους στόχους μου που δεν είναι άλλοι από την στήριξη και ανάπτυξη του μεγαλύτερου αρδευτικού κάμπου της χώρα μας. Του Κάμπου της Ηλείας». Το πολιτικό γραφείο της κ Αυγερινοπούλου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης, αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τους φίλους της που έσπευσαν δίπλα της για να στηρίξουν τον αγώνα που η ίδια δίνει, «για το καλό», όπως είπε « του τόπου μας».

Η υποψήφια βουλευτής, έχοντας πάντα δίπλα της, τον σύζυγο της, τους γονείς της και τους συνεργάτες τους χαιρέτισε έναν προς ένα ξεχωριστά, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους. Στην τοποθέτησή της, εμφανίστηκε σίγουρη για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας πως «οι Ηλείοι έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον ΣΥΡΙΖΑ. Το έδειξαν στις Ευρωεκλογές. Το έδειξαν και στην Περιφέρεια όπου μετά από χρόνια άλλαξε χέρια και πέρασε στα σίγουρα του Νεκτάριου Φραμάκη και των συνεργατών του».

Κλείνοντας η κ Αυγερινοπούλου είπε πως το γραφείο της Αμαλιάδας ανήκει και στους κατοίκους της περιοχής, επισημαίνοντας πως έχει διπλή ιδιότητα αφού στο ίδιο χώρο φιλοξενείται και το κέντρο ερευνών του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος και κλήρος, ενώ την υποψήφια βουλευτή προλόγισε η συνεργάτης της Γιούλη Ηλιοπούλου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

Augerinopoyloy grafeio 9

Augerinopoyloy grafeio 10

Augerinopoyloy grafeio 11

Augerinopoyloy grafeio

Augerinopoyloy grafeio 2

Augerinopoyloy grafeio 3

Augerinopoyloy grafeio 4

Augerinopoyloy grafeio 5

Augerinopoyloy grafeio 7

Augerinopoyloy grafeio 1

Augerinopoyloy grafeio 6

Augerinopoyloy grafeio 8

Pin It

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: