Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Κάλαντα και ευχές!
Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Κάλαντα και ευχές! - Ilia.news

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Κάλαντα και ευχές!


Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων η Πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο, όπου η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» τραγούδησε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, κάτω από το πολιτικό γραφείο της.

Οι μουσικοί παιάνισαν τα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φέρνοντας το εορταστικό κλίμα, ενώ η Βουλευτήςτους ευχήθηκε καλή πρόοδο και υγεία, συζήτησε μαζί τους για τον ενδιαφέρον τους για τη μουσική και αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές με τα μέλη της Φιλαρμονικής και τον Πρόεδρό της κ. Θανάση Δασκόπουλο. Τις δικές τους ευχές στην Ηλεία Βουλευτή συνόδευσαν ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξή της στην ιστορική φιλαρμονική εταιρεία.

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Επισκέψεις αγάπης στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» και στο Γηροκομείο Πύργου

 

Το  Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη επισκέφθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου με αφορμή τις άγιες αυτές ημέρες. Εκεί είχε την τιμή να συναντηθεί και με τον Σεβασμιότατο πρώην Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Γερμανό, που πλέον διαμένει στο γηροκομείο, με τον οποίο είχε την χαρά να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Ηλεία Βουλευτής συνομίλησε με την Διοίκηση και το προσωπικό και ενημερώθηκε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, για τη λειτουργία της δομής, τις παροχές και υπηρεσίες προς τους φιλοξενούμενους, με στόχο την ποιοτική διαβίωσή τους.

Η κα. Αυγερινοπούλου συνομίλησε και με τους φιλοξενούμενους, αντάλλαξε ευχές, άκουσε προσωπικές ιστορίες και συμμετείχε στην ξεχωριστή γιορτή που είχαν οργανώσει, με ζωντανή μουσική και χορό ενώτους ευχαρίστησε για τη ζεστή φιλοξενία, ευχόμενη καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος που σε λίγο ανατέλλει.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, η κα. Αυγερινοπούλου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πύργου «Ο Άγιος Χαράλαμπος», όπου συναντήθηκε με την Διοίκηση και το προσωπικό και συζήτησαν περαιτέρω δράσεις για την στήριξη των τροφίμων που φιλοξενούνται εκεί καθώς επίσης και του προσωπικού. Η Ηλεία Βουλευτής προσέφερε γλυκίσματα καθώς και το γεύμα της Πρωτοχρονιάς.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: