Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου - Καλωσορίζουμε την νέα παιδίατρο στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κρεστένων
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου – Καλωσορίζουμε την νέα παιδίατρο στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κρεστένων
Αυγερινοπούλου: Ένταξη της ΔΚ Πύργου και των ΔΚ Αρχαίας Ολυμπίας, Νεράιδας και Μηλέων στις πυρόπληκτες περιοχές από τις πυρκαγιές του 2021 - Ilia.news

Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου – Καλωσορίζουμε την νέα παιδίατρο στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κρεστένων

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ στο αίτημα της Διοικήτριας  του Νοσοκομείου Κρεστένων κας. Αριστέας Παπαδοπούλου και της τοπικής κοινωνίας, το οποίο στήριξε με διαρκείς παρεμβάσεις η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερνοπούλου, για την πρόσληψη παιδιάτρου στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Από την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων έχει στελεχωθεί με ιατρό Παιδίατρο, την κα. Μαρία Παπασταύρου, που θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ηλείας.

Όπως τόνισε σε δήλωσή της η Ηλεία Βουλευτής, «με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε την Παιδίατρο κα. Μαρία Παπασταύρου στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κρεστένων. Η νέα γιατρός θα καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες των παιδιών των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Ζαχάρως – Φιγαλείας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της και παράλληλα συγχαίρω τον Υπουργό Υγείας κ. Θ. Πλεύρη, την αναπληρώτρια Υπουργό κα. Μ. Γκάγκα, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γ. Καρβέλη και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κρεστένων κα. Αρ. Παπαδοπούλου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για κάλυψη της θέσης παιδιάτρου στο Νοσοκομείο».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: