Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δώρα Χρυσικού: «Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου – Με έσωσε!»
Δώρα Χρυσικού: «Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου – Με έσωσε!» - Fanpage

Δώρα Χρυσικού: «Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου – Με έσωσε!»


Συγκλόνισε η γνωστή ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού, σε συνέντευξη της στην «Ελένη». Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην «Γη Της Ελιάς» αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, την καθοριστική βοήθεια που είχε από την μητέρα της αλλά και για την επαγγελματική πορεία της.

Οι γονείς της και ο θάνατος του πατέρα της

“Είμαι τυχερή γιατί προέρχομαι από δύο σπουδαίες προσωπικότητες, δύο εξαιρετικούς γονείς. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2015. Η μητέρα μου ευτυχώς ζει κι είναι ακόμα ακμαία. Υπήρξαν οι ήρωες της παιδικής μου ηλικία και παντοτινοί μου ήρωες” ανέφερε αρχικά ερωτηθείσα από την Ελένη Μενεγάκη για τους γονείς της ενώ συμπλήρωσε:

“Οι δικοί μου χώρισαν. Είμαι από τα παιδιά που έζησα ένα διαζύγιο που ούτε καν το κατάλαβα γιατί σεβάστηκαν απόλυτα εμένα και τα δικά μου θέλω και δεν έβαλαν τη δική τους πίκρα πάνω από το καλό του παιδιού τους”.

Η συγκίνηση για την μητέρα της

Μιλώντας για τη μητέρα της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κι εξομολογήθηκε: “Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου. Της οφείλω τα πάντα. Είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Έμαθα να είμαι γυναίκα και το οφείλω στη μαμά μου […] Η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ, χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς να μου μεταδίδει το δικό της άγχος.

Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς. Η μητέρα μου έτρεξε. Έκανε όλα τα πρακτικά. Άνοιξε το δρόμο για να μπορέσω εγώ να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου”.

Η μάχη με τον καρκίνο

Για ποιο λόγο μίλησε μόνη της ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε; Η Δώρα Χρυσικού εκμυστηρεύτηκε: “Θεωρούσα ότι αυτό ξέφευγε του προσωπικού και πήγαινε σε ένα άλλο επίπεδο. Αφενός ήταν ένα δικό μου στοίχημα σε σχέση με το πόσο μπορώ να το αποδεχτώ, αλλά επειδή θα ήμουν στην επικαιρότητα και θα έμπαινα στα σπίτια του κόσμου ήθελα να σπάσω αυτό το στερεότυπο.

Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής και παρόλα αυτά το παλεύει. Θεωρούσα ότι το δικό μου παράδειγμα ίσως να μπορέσει αν αγγίξει κάποιους άλλους ανθρώπους”.

“Είμαι πολύ ευάλωτη. Σε πολλά πράγματα. Η δύναμη είναι σχετικό. Πολλές φορές την έχεις και δεν το ξέρεις. Πολλές φορές την ψάχνεις. Άλλοτε είναι στοίχημα. Άλλοτε προορισμός. Άλλοτε είναι ζητούμενο […] Αναγκάστηκα λόγω συνθηκών να είμαι ανθεκτική και να παλεύω πράγματα” κατέληξε μεταξύ άλλων η γνωστή πρωταγωνίστρια.

fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: