Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δωρεά κρεβατιών στο νοσοκομείο Ηλείας
Δωρεά κρεβατιών στο νοσοκομείο Ηλείας

Δωρεά κρεβατιών στο νοσοκομείο Ηλείας

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε χθες το πρωί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Σπύρο Πολίτη και την διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας Αναστασία Βασιλείου, για να προσφέρει δύο κρεβάτια μεταφοράς ασθενών και να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο.

Η προσφορά των κρεβατιών αποτελούν συνέχεια της δωρεάς του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας BEFON, Γιάννη Μπότσα, η οποία δραστηριοποιείται και στον Πύργο. Η αγαστή σχέση που έχει να αναπτύξει ο επιχειρηματίας με τον Δήμο Πύργου, χάρη και στην προσωπική συμβολή του διευθυντή του πολιτικού γραφείου δημάρχου και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ Γιώργου Καραστέργιου έχει απτά αποτελέσματα, καθώς έχει προηγηθεί δωρεά πέντε αναπηρικών αμαξιδίων για το Νοσοκομείο τον περασμένο Ιούλιο και πρόσφατα προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε νευραλγικές δομές και συλλόγους. Στην διαδικασία της παραλαβής παρευρέθηκε και η άμισθη σύμβουλος δημάρχου Έβελυν Καρακίτσου.

«Ο Δήμος Πύργου – κάτι που ήδη γνώριζα πριν έρθω στην πόλη – όχι μόνο είναι συμπαραστάτης αλλά μπροστάρης στην διεκδίκηση των ζητημάτων του Νοσοκομείου. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία γιατί το Νοσοκομείο χρειάζεται συμπαραστάτε» δήλωσε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: