Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ.

Σύμφωνα με την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξειςΔ.

ΙΑΓΡΆΜΜΑΤΑ ΡΟΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ για αδειοδότηση και λειτουργία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ αναλαμβάνουν να συντάσσουν και να υπογράφουν και ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ- ΥΓΙΕΙΝΟΛΌΓΟΙ.

Τα διαγράμματα ροής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφενεία, παντοπωλεία, καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων κλπ.) και στη βιομηχανία τροφίμων, είναι απαραίτητα και ζητούνται από τις αδειοδοτούσες αρχές για την αδειοδότηση και τη λειτουργία της επιχείρησης.Αποτελούν την αποτύπωση λειτουργίας της επιχείρησης τροφίμων.

Στα διαγράμματα ροής επίσης βασίζονται και τα συστήματα διασφάλισης της ασφάλειας των τροφίμων HACCP, ISO22000 και άλλα.Πρέπει να περιλαμβάνουν τη φυσική ροή των διαδικασιών – διεργασιών, να είναι λεπτομερή και να συμπεριλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες των τροφίμων και τις συνθήκες αποθήκευσης ή/και επεξεργασίας.

Συνοδεύονται από περιγραφή των διαδικασιών και από την αποτύπωση των σημείων του διαγράμματος στο σχέδιο.

Για σύνταξη διαγράμματος ροής και περιγραφής διαδικασιών για την επιχείρησή σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο μας. **ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ 6-ΠΥΡΓΟΣ 2621032532-6944806208

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: