Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δωρεάν e-shop με επιδότηση ως 5.000 χιλιάδες ευρώ!

Δωρεάν e-shop με επιδότηση ως 5.000 χιλιάδες ευρώ!

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς!

Αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο & δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα, τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσετε το δικό σας, με επιδότηση 100% μέσω ΕΣΠΑ έως και 5.000€

Η επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop 5.000 ευρώ θα συμπεριλάβει 16.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που πληρούν τα κριτήρια ώστε να καταθέσουν φάκελο επιδότησης.

Θα αφορά την κάλυψη των δαπανών για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5.000 ευρώ κατά 100%, ενώ θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του e-shop.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος της χρόνιας ή την αρχή του επόμενου.

Για τη συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΣΠΑ απαιτείται:

Αρχικά να βρείτε το συνεργάτη που θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη και την παρακολούθηση του προγράμματος ώστε να ενημερωθείτε σωστά και ολοκληρωμένα για τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης σας.

Σε επόμενο στάδιο θα πρέπει να έρθετε σε συμφωνία με τον συνεργάτη που θα αναλάβει το σχεδιασμό και τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησης και σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε, εκτός των τεχνικών προϋποθέσεων και τυχόν υποχρεώσεων που προκύπτουν από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ότι το ποσό της επιδότησης αυτής φορολογείται με την έκδοση της έγκρισης και όχι με την είσπραξη του ποσού.

Ποιες επιχειρήσεις είναι δικαιούχοι;

Όλες οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που έκλεισαν λόγω του κορωνοϊου & που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κανάλι πώλησης των προϊόντων τους.

Θα χρειαστεί να πληρώσω οτιδήποτε από την τσέπη μου;

Όχι, το πρόγραμμα, χρηματοδοτεί κατά 100% και έως 5.000€ για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο.

Όσο δεν ξεπερνάτε αυτό το πόσο δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς.

 Αν η επιχείρησή μου έχει ήδη ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ξεπερασμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν αποτελεί εμπόδιο για την ένταξη σας στο πρόγραμμα.

Έχει γραφειοκρατία;

Όπως όλα τα πρόγραμματα ΕΣΠΑ, ναι. Ωστόσο εμείς θα αναλάβουμε το σύνολο της διαδικασίας.

Εγγυούμαστε την αρτιότητα του φακέλου σας και την επιτυχή ένταξή σας στο πρόγραμμα.

Εποικοινωνήστε Μαζί Μας :

www.dominomedia.gr

Email: info@dominomedia.gr

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΤΗΛ: 26210 26503

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: