Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δωροθέα Μερκούρη: «Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα… Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα»

Δωροθέα Μερκούρη: «Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα… Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα»

Η ηθοποιός για το επεισόδιο με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Κωνσταντίνο Βερνίκο κατά την διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί

Στο περιστατικό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Κωνσταντίνο Βερνίκο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πεταλούδες στο στομάχι», στην οποία συμμετέχει και η ίδια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δωροθέα Μερκούρη στην εκπομπή «Γεια Σου».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του Θεάτρου Νέου Κόσμου «την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, κατά τη διάρκεια της παράστασης “Πεταλούδες στο στομάχι”, ο θεατής, κ. Αλέξανδρος Κωνσταντίνος Βερνίκος, απηύθυνε προς τους ηθοποιούς της παράστασης χαρακτηρισμούς, που για λόγους κοσμιότητας δεν θα επαναλάβουμε. Μόλις βεβαιωθήκαμε από τους παριστάμενους για την ταυτότητα του συγκεκριμένου, διαμαρτυρηθήκαμε έντονα εξωδίκως».

Η Δωροθέα Μερκούρη ανέφερε για το περιστατικό: «Δεν έβριζε ακριβώς, έκανε κριτική. Αυτό που σκεφτόταν, το έλεγε δυνατά, αλλά ήταν λίγο με περίεργες λέξεις. Δεν ζήτησε συγγνώμη αμέσως, έφυγε. Ζήτησε συγγνώμη, αφού ο παραγωγός μας πήρε τον δικηγόρο και πήγαμε σαν θέατρο να κινηθούμε νομικά». «Ήμουν στη σκηνή, αυτό το έργο έχει να κάνει με τον έρωτα και την αγάπη. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι έχει να κάνει και με την σεξουαλικότητά μας, κάτι το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό», περιέγραψε η ηθοποιός της παράστασης.

«Ήταν άσχημο, δεν ήταν ωραίο, εγώ ένιωσα περίεργα και δεν άκουγα ακριβώς τι έλεγε, αλλά άκουσα τι έλεγε για τα άλλα παιδιά. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα», είπε η Δωροθέα Μερκούρη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: