Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δούκισσα Νομικού: «Δεν θέλω να είμαι απόλυτη και θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε»
Ανδρέας Μικρούτσικος για Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μία συνέντευξη κι άλλαξα κανάλι»

Δούκισσα Νομικού: «Δεν θέλω να είμαι απόλυτη και θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε»

Τι είπε για το εάν θα την δούμε ξανά στην τηλεόραση στο μέλλον

Στην Κύπρο βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού για να παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό colourful dinner party με την υπογραφή της Nespresso στο Amathus Beach με αφορμή την παρουσίαση της νέας μηχανής Vertuo Pop σε έξι μοναδικά χρώματα. Η κάμερα της εκπομπής με «Αγάπη Χριστιάνα» κι ο Κώστας Καρνάκης συνάντησε την λαμπερή παρουσιάστρια και μοντέλο και μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν είναι κάτι που θέλω να συμβεί άμεσα. Συζητήσαμε και πριν κι έχω και την δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες και τα παιδιά μου, που είναι προτεραιότητα και μου ρουφάνε όλο τον χρόνο. Γεμίζω την μέρα μου, οπότε θα ήθελα να απέχω για πολύ.

Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Αυτήν την στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω, αν με ρωτάς. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη και θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε. Δεν έχει να κάνει με τηλεοπτικό project, έχει να κάνει με συνθήκες, συνεργάτες και γενικά να είναι όμορφο το κλίμα και να περνάμε καλά. Σε γενικές γραμμές ήμουν τυχερή και πάρα πολύ ευγνώμων. Μου έχουν εμπιστευτεί πολύ μεγάλα project κι ελπίζω να τους έβγαλα ασπροπρόσωπους. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, αλλά αυτήν την στιγμή δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Δεν μου λείπει» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: