Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού φίλου του
Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού φίλου του

Δράμα: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό του 15χρονου γιου της συντρόφου του και για απόπειρα βιασμού φίλου τουΤο πρώτο παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ’ επανάληψη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Δράμα μετά από ένταλμα για βιασμό και απόπειρα βιασμού δύο ανήλικων αγοριών.

Η κατηγορία του βιασμού αφορά τον 15χρονο γιό της συντρόφου του 36χρονου, ενώ αυτή της απόπειρας βιασμού 16χρονο φίλο του πρώτου παιδιού.

O 36χρονος συνελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Το δράμα που βίωνε ο 15χρονος, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός άλλου 16χρονου, φίλου του θύματος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο σπίτι του τη βραδιά των Χριστουγέννων. Όπως αποκάλυψε στη μητέρα του την επόμενη ημέρα, το βράδυ ενώ κοιμόταν στο σπίτι του φίλου του, ο 36χρονος επιχείρησε να τον βιάσει, ωστόσο ο ίδιος του ξέφυγε.

Η μητέρα του 16χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, από την οποία ζητήθηκε να υποβληθεί το παιδί σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία δεν έδειξε τίποτα για τον ίδιο.

Η σοβαρότητα της καταγγελίας έκανε τις διωκτικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση, να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ο 15χρονος γιος της συντρόφου του κατηγορούμενου, όπου αποκαλύφθηκε, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά κατ’ επανάληψη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: