Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δράσεις από Ομάδες Γυναικών Πύργου και Αμαλιάδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δράσεις από Ομάδες Γυναικών Πύργου και Αμαλιάδας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας και εξορμήσεις σε Πύργο και Αμαλιάδα

Με σύνθημα «σπάμε τις αλυσίδες του ατομικού δρόμου – δυναμώνουμε το συλλογικό αγώνα για υγεία και ζωή με δικαιώματα» οι Ομάδες Γυναικών Πύργου και Αμαλιάδας, μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) τίμησαν αγωνιστικά την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, Παγκόσμιας Μέρας των Γυναικών, η οποία καθιερώθηκε πριν από 111 χρόνια από τη Διεθνή Συνδιάσκεψη σοσιαλιστριών γυναικών.

Με τη συμμετοχή του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, του Σωματείου Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Καταστήματα νομού Ηλείας και του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και Περιχώρων πραγματοποίησαν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις σε κεντρικά σημεία των δύο πόλεων και σε σούπερ μάρκετ.

Στο νοσοκομείο Πύργου, την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Αθανασία Ξενοστάθη, πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Πύργου. Παρευρέθηκε και χαιρέτησε η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πύργου και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πύργου, Χρύσα Ζούπη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: