Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δράσεις του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Πάτρας κατά των ναρκωτικών ΦΩΤΟ | Ειδησεις
Δράσεις του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Πάτρας κατά των ναρκωτικών ΦΩΤΟ

Δράσεις του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της Πάτρας κατά των ναρκωτικών ΦΩΤΟ | Ειδησεις


Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, πέντε καινοτόμες δομές του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα, που ιδρύθηκαν μέσω της Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης Π.Ε. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας, Κινητή Μονάδα, Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης-Υπηρεσίες Κοινωνικής Ένταξης, Πρόγραμμα Γονεϊκής Στήριξης Εξαρτημένων μαζί με τα στελέχη του Εξωτερικού Ιατρείου Συνταγογράφησης του ΟΚΑΝΑ βρέθηκαν στις 23/06 και 24/06το στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στο κέντρο της πόλης.

Σκοπός της δράσης, ήταν η γνωριμία και η επαφή με τον κόσμο της πόλης αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας σχετικά με ζητήματα των εξαρτήσεων και των εξαρτητικών συμπεριφορών.

Η ανταπόκριση των Πατρινών ήταν ιδιαίτερα θερμή. Τα στελέχη των δομών με την κοινή τους δράση μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των δομών, και μετέφεραν το μήνυμα του ΟΚΑΝΑ πώς είμαστε εδώ για κάθε μορφή εξάρτησης, αποδεχόμενοι τον κάθε άνθρωπο, με σεβασμό και φροντίδα χωρίς αποκλεισμούς.

Παράλληλα, το Τοπικό Δίκτυο Υπηρεσιών Κοινωνικής Ένταξης Πάτρας έχει προγραμματίσει για σήμερα συζήτηση και γνωριμία παλιών και νέων μελών του και στη συνέχεια την προβολή της ταινίας θεραπευτικού περιεχομένου “Tanguy» στην ταράτσα της δομής, Αέξανδρου Υψηλάντου 175-177.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: