Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δυο Ηλείοι τερματοφύλακες στο «μικροσκόπιο» της Ατλέτικο Μαδρίτης (φώτο)
Δυο Ηλείοι τερματοφύλακες στο «μικροσκόπιο» της Ατλέτικο Μαδρίτης (φώτο) - Ilia.news

Δυο Ηλείοι τερματοφύλακες στο «μικροσκόπιο» της Ατλέτικο Μαδρίτης (φώτο)


Ο Ηλίας Γκογκάκης της Νίκης Τραγανού και ο Γιώργος Μιχαλόπουλος των Λεόντων, δυο 16χρονοι τερματοφύλακες, μέλη της Goalkeeper School Academy του Ανδρέα Αντωνόπουλου, η οποία συνεργάζεται με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, βρίσκονται από χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης,  για αξιολόγηση, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, αλλά και προπονήσεις, από το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Οι δυο τερματοφύλακες, θα παραμείνουν εκεί για προπονήσεις, γνωρίζοντας μια ακόμα μοναδική εμπειρία, στα άδυτα ενός  γιγαντιαίου συλλόγου για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το αθλητικό πνεύμα το οποίο διαποτίζει διαχρονικά τις Ερυθρόλευκες συνοικίες της Μαδρίτης, από τον ποταμό Μανθανάρες και το ιστορικό Βιθέντε Καλντερόν, μέχρι το υπερσύγχρονο Μετροπολιτάνο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις Αλκαλά Ντε Εναρές, τον τρόπο δουλειάς και την αθλητική μεθοδολογία, συγκροτούν μια συναρπαστική εμπειρία για κάθε νέο ποδοσφαιριστή, Ισπανό ή αλλοδαπό, όταν επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις των Κορτσονέρος.

Για τον Ηλία Γκογκάκη, το εντυπωσιακό είναι ότι επελέγη μετά την πρώτη του επίσκεψη, το Πάσχα, στις εγκαταστάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, να κληθεί εκ νέου, για να αξιολογηθεί και πάλι, ανάμεσα σε δεκάδες νέους τερματοφύλακες από το εξωτερικό. Η διαμονή των δυο τερματοφυλάκων, υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου για μια βδομάδα.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: