Νέα της Ηλείας, ειδήσεις,ενημέρωση-Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική «Δύο Λαχνοί» (Two Lottery Tickets) απόψε 12/02 στις Κινηματογραφικές Βραδιές της ΕΛΜΕ

«Δύο Λαχνοί» (Two Lottery Tickets) απόψε 12/02 στις Κινηματογραφικές Βραδιές της ΕΛΜΕ

Η ταινία «Δύο Λαχνοί» (Two Lottery Tickets) απόψε Τρίτη 12/02 στις Κινηματογραφικές Βραδιές της ΕΛΜΕ στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου

Οι Κινηματογραφικές Βραδιές ΕΛΜΕ Ηλείας – Συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Πύργου, σας προσκαλούν αυτή την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου στις 8.45 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του 1ου Γυμνασίου Πύργου, στην προβολή της ταινίας «Δύο Λαχνοί» (Two Lottery Tickets).

Doua lozuri (2016) 1h 26min / Κωμωδία/ Ρουμανία

Σκηνοθεσία Paul Negoescu

Σενάριο Ion Luca Caragiale (short story), Paul Negoescu

Ηθοποιοί Andrea AbeliMircea BanuDorian Boguta

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Τρεις άντρες από μια επαρχιακή πόλη, στην άμεση ανάγκη τους για χρήματα, αποφασίζουν να αγοράσουν έναν λαχνό. Ο λαχνός κερδίζει, αλλά γρήγορα κάποιος τους τον κλέβει. Έτσι, ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια της επανάκτησης του πολύτιμου χαρτιού. Μέσα από αυτή την αναζήτηση, περνούν μέσα από διάφορες καταστάσεις και περιπέτειες.

Έχοντας δημιουργηθεί με γνώμονα το κοινό, η κωμωδία προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέρουσες καταστάσεις και διερευνά μια συγκεκριμένη νοοτροπία μικρής πόλης. Παρόλο που είναι δύσκολο να συνδεθεί κανείς με τους τρεις ήρωες, το σενάριο που γράφει ο Negoescu δημιουργεί την αίσθηση του οικείου και του ευχάριστου!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: