Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δυστύχημα Τέμπη: Η Ηλεία θρηνεί τον μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα – Θα έβγαινε σε σύνταξη
Δυστύχημα Τέμπη: Η Ηλεία θρηνεί τον μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα - Θα έβγαινε σε σύνταξη | Pelop News

Δυστύχημα Τέμπη: Η Ηλεία θρηνεί τον μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα – Θα έβγαινε σε σύνταξη

«Ηταν ένας καλός άνθρωπος. Ηταν ένας καλός επαγγελματίας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Γιάννης Φοβάκης, συνάδελφος επί πολλά χρόνια του μηχανοδηγού της αμαξοστοιχίας, Γιώργου Κουτσούμπα, που έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή του στην ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Ο αδικοχαμένος μηχανοδηγός από την Αμαλιάδα ετοιμαζόταν να συνταξιοδοτηθεί. «Τελευταία έτρεχε τις διαδικασίες ώστε να βγει σε σύνταξη, να απολαύσει τη ζωή με την οικογένειά του ξέγνοιαστος και μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις», είπε στην «Π» ο κ. Φοβάκης, συντετριμμένος από τα όσα εκτυλίσσονται γύρω από αυτήν την πρωτοφανή «σφαγή».

Η ξαφνική απώλεια του μηχανοδηγού, που τον τελευταίο καιρό ζούσε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, βύθισε στο πένθος την «σιδηροδρομική οικογένεια» της Ηλείας. Ολοι μιλούν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία, έναν έμπειρο εκπαιδευτή νέων μηχανοδηγών.

Οι συνάδελφοί του είναι σοκαρισμένοι και οργισμένοι. «Δεν επιτρέπεται εν έτει 2023 να συμβαίνουν τέτοια σιδηροδρομικά δυστυχήματα» κατέληξε, μιλώντας στην «Π» ο κ. Φοβάκης.

| Pelop News

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: