Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Δυσβάστακτο το κόστος για τα rapid tests» – Πως αντιδρούν οι Ηλείοι στα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

«Δυσβάστακτο το κόστος για τα rapid tests» – Πως αντιδρούν οι Ηλείοι στα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστουςΑυστηροί θα είναι οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, που τίθενται σε ισχύ από σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να κάνουν ένα εργαστηριακό τεστ στον ιδιωτικό τομέα κάθε εβδομάδα με κόστος δέκα ευρώ που θα καλύπτεται από τους ίδιους.

Επίσης, από σήμερα είναι πλέον υποχρεωτικά τα δύο rapid tests την εβδομάδα για ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς.

Τα selftests για τους μαθητές θα διατίθενται δωρεάν και θα πρέπει να δηλώνονται υποχρεωτικά στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.

Για τους φοιτητές απαιτούνται δύο εργαστηριακά rapid tests αντιγόνου την εβδομάδα, που πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, με δαπάνη του φοιτητή, δέκα ευρώ/τεστ. Τα συγκεκριμένα μέτρα φαίνεται πως έχουν προκαλέσει την αντίδραση των πολιτών, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που διαφωνούν με το γεγονός ότι ένας μέρος του μισθού των εργαζομένων θα καταλήγει σε rapid test.

Με δήλωσή τους στην εφ. «Πατρίς», οι πολίτες τόνισαν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους είναι εκβιαστικά και ότι τα rapid test θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: