Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δυτική Αχαΐα: Κραυγή αγωνίας για το ρέμα Μαλιαγκού
Δυτική Αχαΐα

Δυτική Αχαΐα: Κραυγή αγωνίας για το ρέμα Μαλιαγκού

– Καταγγελία στην «Π» – ΦΩΤΟ

Για μία ακόμα φορά μέσα σε λίγους μήνες, μία μόνιμη κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Αλισσού στη Δυτική Αχαΐα επικοινώνησε με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» για να καταγγείλει την κατάσταση που επικρατεί στην περιουσία της, όταν ξεκινά μια δυνατή νεροποντή όπως συνέβη χθες.

Η κ. Κατερίνα (τα πλήρη στοιχεία είναι στη διάθεση της εφημερίδας «Π» ζει μόνιμα σε ένα κτήμα το οποίο βρίσκεται κοντά στο ρέμα Μαλιαγκού. Κάθε φορά που βρέχει δυνατά, το ρέμα φουσκώνει με αποτέλεσμα τα νερά να απλώνονται σε καλλιέργειες και περιουσίες.

«Αν και το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει και είχαν καθαρίσει το μεγαλύτερο μέρος του ρέματος, υπάρχει ένα τμήμα 200 μέτρων που είναι γεμάτο καλαμιές. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουμε ξανά και να παλεύουμε την ώρα της βροχής να βγάλουμε τα καλάμια από το αυλάκι για να κυλά ομαλά το νερό. Ειλικρινά κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορώ άλλο να κάνω τις δουλειές των όποιων είναι αρμόδιοι» δήλωσε η κ. Κατερίνα, η οποία έστειλε και φωτογραφικό υλικό στην «Π».

Στο πρόσφατο παρελθόν, η παθούσα είχε ζητήσει από τις Αρχές να καθαρίσουν το ρέμα, επειδή τα τελευταία χρόνια χάνει διαρκώς κοτόπουλα αλλά και κηπευτικά είδη που καλλιεργεί. Μάλιστα, είχε εξηγήσει ότι η ίδια δεν είναι παράνομη και ότι το κτήμα της είναι σωστά περιφραγμένο, ενώ μάλιστα έχει χτίσει και ένα τοιχείο για να μην περνάει το νερό.

Δυτική Αχαΐα

pelop

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: