Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δυτική Αχαΐα: «Ρελάνς» κάλπης από Μυλωνά με 20 πρόσωπα | Ειδήσεις
Δυτική Αχαΐα: «Ρελάνς» κάλπης από Μυλωνά με 20 πρόσωπα | Ειδήσεις

Δυτική Αχαΐα: «Ρελάνς» κάλπης από Μυλωνά με 20 πρόσωπα | Ειδήσεις


Πριν το τέλος του 2022, είχαν προκαλέσει εντύπωση οι αποχωρήσεις από τη δημοτική Αρχή Μυλωνά. Αν και ήσαν γνωστές οι «αποστάσεις» που κρατούσαν από αυτήν οι, Αγγελος Καραντζάς, Κώστας Ταπεινός, Τάσος  Βερρόπουλος, Ανδρέας Μπουχέλος και Ηλίας Καμπέρος, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ανεξαρτητοποιήθηκαν επίσημα και προκάλεσαν αίσθηση, οδεύοντας προς την νέα δημοτική ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Η «Π» παρουσιάζει τα ονόματα, που ο ίδιος ο δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνά επιβεβαιώνει. Ανανέωσε τη συνεργασία του με την πρόεδρο της Κοινότητας Ανω Αλισσού, Ελένη Μπεζεριάνου. έδωσε τα χέρια και πάλι με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καγκαδίου, Νίκο Κουτούλα, δηλώνοντας πως και με τους δύο είχε άψογη συνεργασία, την τελευταία τριετία.

Συμφωνήθηκε, ακόμη να πορευτεί μαζί του ο πρ. αντιδήμαρχος Λαρίσσου, Παναγιώτης Κουτρουμάνης, ενώ ανακοινώθηκε η συμπόρευση και με τον Κώστα Μιχαλόπουλο, από το Μαζαράκι. Επιπλέον,  ανακοινώθηκε συνεργασία με τον Θανάση Πέππα, από τον Ριόλο και τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο (του Φώτη, από το Λιμνοχώρι, ο οποίος έδωσε υπόσχεση κοινού αγώνα για «καλύτερο αύριο» με τον κ. Μυλωνά.

Ο δήμαρχος έσφιξε το χέρι του Αρίστου Γεωργόπουλου, από την Αρλα, το ίδιο συνέβη και με την τραγουδίστρια Κέλλυ Καραγιάννη από τον Απιδεώνα, όπως συνέβη και με τη Σούλα Αναστασοπούλου-Παυλίδη από την Κάτω Αχαΐα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, από τη Μιτόπολη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Σ. Μυλωνά και ανακοίνωσαν συμπόρευση, όπως έγινε και με τον Ανδρέα Μακρυγιάννη, από τα Σαγέικα, αλλά και με τον Γιώργο Γκουτσούλα, από το Μετόχι , όπως και τον Αχαγιώτη, Μιχάλη Καραβιώτη.

Ανακοινώθηκε και η κάθοδος, στην τοπική πολιτική σκηνή, του πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα – πρωταθλητή Ευρώπης – προπονητή σήμερα στη ομάδα  «Αστέρια», Γιώργου Λυκούδη.

Μαζί με τον δήμαρχο θα είναι στις εκλογές και ο Κώστας Τσίπας, ενώ ο πρόεδρος των Λουσικών, Δημήτρης Κουνέλης έδωσε κι αυτός τα χέρια με τον κ. Μυλωνά.

Στις τελευταίες, χρονικά,  ανακοινώσεις, συγκαταλέγονται: ο Παναγιώτης – Νίκος Ψυχομάνης, από τον Ριόλο, ο Δημήτρης – Δήμος Παπαζαφείρης, από τα Κεφαλέικα, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, από την Αχαγιά και ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, από τα Νιφορέικα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: