Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Έχουν σταματήσει τα έργα αστικής οδοποιίας στην πόλη του Πύργου καθώς δεν πληρώθηκε ο εργολάβος γιατί άλλαξε… ο υπουργός

Έχουν σταματήσει τα έργα αστικής οδοποιίας στην πόλη του Πύργου καθώς δεν πληρώθηκε ο εργολάβος γιατί άλλαξε… ο υπουργός

Σε αγώνα δρόμου, στην Αθήνα, έχουν επιδοθεί ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος μαζί με τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο για να λύσουν τα προβλήματα χρηματοδότησης του έργου αστικής οδοποιίας Πύργου, προϋπολογισμού 246.000 ευρώ.

Το έργο άρχισε να εκτελείται αλλά πριν από ενάμισι μήνα σταμάτησε γιατί ο εργολάβος δεν εισέπραξε ούτε ευρώ από τις δύο καταστάσεις πληρωμής που υπέβαλε.

Όπως έγινε γνωστό, την πιο πάνω χρηματοδότηση δεν είχε εκταμιεύσει ο δήμος Πύργου (σ.σ. πρόκειται για τα 400.000 ευρώ που είχε εξασφαλίσει ως αντιδήμαρχος ο κ. Μπέλτσος) και όταν ο εργολάβος απευθύνθηκε στο υπουργείο αντιμετώπιση τη γραφειοκρατία και την έλλειψη αρμοδίων λόγω αλλαγής προσώπων μετά τις εκλογές. Να σημειωθεί ότι ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν δεκάδες ακόμη δήμοι ανά τη χώρα.

ΕΡΤ Πύργου

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: