Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Έδωσε τελευταία παράταση έως 23 Οκτωβρίου ο Αυγενάκης για το Μητρώο
Κυριακή των ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη και τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Έδωσε τελευταία παράταση έως 23 Οκτωβρίου ο Αυγενάκης για το Μητρώο


Δέκα μέρες ακριβώς προθεσμία έχουν οι ομάδες που δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για το Μητρώο έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες.

Μία τελευταία, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, προκειμένου να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στο Μητρώο.

Τα σωματεία που θα προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, ακόμη κι αν δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις διοργανώσεις των Ομοσπονδιών ή των Ενώσεών τους (εκτός αυτών που παρέχουν μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) και θα έχουν δικαίωμα χρήσης δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε εποπτευόμενα από το Υφυπουργείο ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ και σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

Πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση το μπαλάκι πέφτει στην Ε.Π.Ο η οποία θα πρέπει να αποφασίσει αν την ικανοποιεί αυτή η εξέλιξη και αν κάνει άρση της αναστολής των πρωταθλημάτων…

Ίσως αυτό γίνει στις 25 Οκτωβρίου που πιθανό να γίνει στην Ε.Π.Ο Γενική Συνέλευση.


Περισσότερα:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: